Toyota Alphard Salono Filtras 87139-0N010/87139-52040 Pakeitimo Atsarginės Dalys, Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Dėvėti Dalys
  • Produkto Kodas: z6884
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €14.97

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Trigubas Filtravimas:Salono oro filtrai, yra sudaryta iš trijų sluoksnių, kad būtų pašalinti ir filtro iki 99,5% visų dulkių, žiedadulkių, oro taršos, alergenų, gyvūnų pleiskanos ir kitų išorės ore esančių teršalų, kol jie pasiekia iš transporto priemonės vidaus.Pateikiama patogiai-automobilis aplinką jums ir jūsų šeimai.

Mėgautis grynu Oru:Saugo jus ir jūsų šeimą nuo dulkių, žiedadulkių, ir daleles išlaikyti jūsų transporto priemonės oro kokybė gera.Ji taip pat gali leisti didelis srautas talpa, o pritraukti smulkių dulkių, optimizuoti oro srautą į jūsų automobilio šildymo ir oro kondicionavimo sistema.

Padidėjęs oro Srautas:salono filtras suteikia daugiau oro srauto našumą, pagerina šildymo ir aušinimo efektyvumą sumontuota oro kondicionavimo sistema, ir veiksmingai stabdo formavimas kvapų ir drėgmės viduje transporto priemonės, kurios sumažina musty kvapo automobilį ir užtikrina, kad oras, kuriuo kvėpuojate yra švieži.

Rekomenduojama:Siekiant užtikrinti, kad oro kondicionavimo filtro suteikia jums švarus oras, rekomenduojama pakeisti kas 12 mėnesių arba 12,000 km.Jei važiuojate smarkiai užterštas plotas arba purvo kelyje, rekomenduojame keisti kas 5000 mylių.

Įmontuoti:Toyota Alphard Salono Filtras 87139-0N010/87139-52040

Spalva:Pilka

Medžiaga:aktyvintos anglies

Pakuotės Turinys:

1 * oro kondicionieriaus filtras

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai