Padangų Apima Saugojimo 420D Sidabru Dengtos Oksfordo Vėjo Vandeniui Padangų Dangčiai Priekaboms, apsauga nuo dulkių Apsauganti Varantys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Dėvėti Dalys
  • Produkto Kodas: z26992
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €17.15 €34.31

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kraštinių Santykis:

30

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Išlaikyti jūsų automobilio padangų saugus ir švarus šių Padangų Saugojimo Maišeliai.Pagamintas su dėvėjimuisi atsparios medžiagos, mūsų maišeliai tinka įvairių automobilių dydžių, su lengvumu.Vandeniui atsparus užtrauktukas dizainas padeda išvengti dėmių ir išlaiko purvo ir dulkių, netgi stiprūs vėjai.Apsaugoti jūsų padangos, o jie sandėliuojami atokiai ir laikyti juos narė.

Specifikacija:

Medžiaga: 420D poliesteris sidabru dengtos Oxford medžiaga

Gaminio dydis ir svoris:

A: apie 65x90cm/25.59x35.43 cm, 350g

B: apie 73x110cm/28.74x43.31 cm, 450g

C: apie 85x120cm/33.46x47.24 colių, 550g

Pakavimo Sąrašas:

Padangų Saugojimas Padengti x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Maksimali Apsauga: Išvengti dėmių ir apsaugo padangas nuo vėjo, lietaus, ir UV spindulių žalą su mūsų visų-oras padangų saugojimo dangtelis.Patvarus patalpose ir lauke, jis prailgina padangos tarnavimo laiką ir užtikrina, nesugadintas sąlyga.Ši danga yra būtina turėti bet kurios vietos, bet kuriuo metų laiku.

2.Vandeniui atsparus Užtrauktukas: Mūsų padangų saugojimo dangtelis yra atsparus vandeniui užtrauktuką, kuris pagerina vandeniui poveikį, todėl jūs neturite nerimauti, net jei lyja staiga.Ji taip pat apsaugo padangas nuo rūdžių dėl lietaus išsiliejimo.

3.Ilgalaikis Veikimas: dėl 420D Oksfordo audinys tai išskirtinis atsparumas, mūsų padangų saugojimo dangtelis yra labai patvarus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Jis gali atlaikyti vandens slėgį 2000pa, išlaikyti jūsų padangos sausa ir apsaugota.Jos išorinis sluoksnis yra sidabruotas išvengti išblukimo ir deformacijos.

4.Puikiai Tinka: Laikykite savo sedanas, sunkvežimis, MIKROAUTOBUSAS, priekabų ar kitų transporto priemonių padangų saugus nuo dulkių, purvo ir UV spindulių, be vargo.Dėka savo plataus suderinamumo, mūsų padangų laikymo dangteliai yra lengva įdiegti ir pašalinti.

5.Be jokio vargo Tvarkymas: Suprojektuoti su kaklaraiščio tvirtinimo funkciją, mūsų padangų saugojimo dangtelis saugo jūsų padangos saugios lauke, užkirsti kelią antklodė padengti hem iš vis pakimba.Nereikia nerimauti, stiprūs vėjai pučia toli, užtikrinti patogumą dirbant.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai