Baseinas Skimmer,Baseinas Skimmer Ju,Baseinas Lapų Skimmer Net Didesnės Talpos Baseinas Ju Valymo,Šiukšlių Šalinimo Pikapas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.35 €24.79

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Tvirtas Baseinas Skimmer Net - baseinas skimmer su aukštos kokybės plastiko rėmas ir nailono medžiagos sunkiau nei kiti Baseinas nuovirų ju turi stiprų išlenktą kraštą, kuris nepakenks jūsų baseinas linijinės, ir yra labai patvarus.

Didelės Talpos - 17 colių baseinas lapų grėblys, 17.5 colių W, 14.56 colių giliai ju.Sunkiųjų lengvas plastiko litų rėmas yra saugu naudoti visų tipų baseinai ir jis nebus mar baseinas liner

Lengva Valyti - easy-scoop krašto baseinas tinklus galima veiksmingai kastuvas šiukšles su apvaliais kraštais.Baseinas net suprojektuoti, kad lengvai manevruoti per vandenį.Prabangiau nailono siūlai naudojami siekiant padėti pašalinti maži lapai ir kitos sijojimo, todėl į baseiną, daugiau gryno.

Platus pritaikymas - baseinas skimmer quikly ir lengvai kaušeliai iš lapų, dumblių, žolių, baseinas ju plačiai taikomas švarus baseinas, tvenkinys, kubilas, fontanas ar didelių žuvų talpykloje.

Lengvas Montavimas - Mūsų baseinas skimmer net savo arba pridėti prie praktiškai bet kokį stulpą su spauda pirmosios mygtuką.

dydis: 49 x 42cm

Medžiaga: PP

spalva: mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Baseinas Skimmer

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai