Žarnos Laikiklis Nardymo Žarnos Laikiklį Įrašą du kartus BCD Nardymo Žarnos Laikiklis Plastikinis Įrašą

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.83 €1.23

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Baseinas

Modelio Numeris:

U1JC7AK102547

Prekės Pavadinimas:

OOTDTY

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Medžiaga: Šis nardymo dviguba žarna, laikiklis pagamintas iš nailono medžiagos, 2 vamzdžio lizdą ir nerūdijančio rankos, ilgalaikio naudojimo, nėra lengva rūdžių.Jos patvarus naudoti ir gali išlaikyti ilgą tarnavimo laiką.

Paprasta Naudoti: Tiesiog priimti dėl dizaino.Ir lengvai pakimba ant jūsų BCD žarna.Ilgalaikio atsarginių antrinių galvos į BCD ir gali būti lengvai išardomi ir surenkami.

Multi-funkcija: galima laikyti iki 2 žarnos: Puikiai išlaikyti žemo/aukšto slėgio žarnos, reguliavimo ir matuokliai, kurie gali padėti apsaugoti jūsų prietaisą ir laikykite jį ten, kur jums reikia.

360 Laipsnių Pasukama: kabliukų sagtis gali suktis 360 laipsnių kampu, kad būtų galima lengvai įrašo juos į savo BCD nepriklausomai nuo jų lankstumas ir naudingumas yra jums tinka..

Taikoma Kartus: šių nardymo gnybtą tinka tvirtinimo reguliatoriai, nardymas laikrodžiai, žemo slėgio žarnos, ir kt., leidžia jums mėgautis savo nardymo, nesirūpindami apie pavojų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nailonas

Spalva

4 Spalvų nėra, kaip Parodyta Paveikslėlyje.

Pakuotės Svoris: apytiksl.20g

Dydis

Dydis: apytiksl.10x10mm/0.39x0.39in

Komplektą Sudaro:

1Pc Nardymo Žarnos Laikiklis

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai