Nešiojami Asmens Ventiliatorius USB Įkrovimo Asmens Ventiliatorius baterijomis, Kaklo, Ventiliatoriaus 3 Greičiai, Reguliuojamas Greičiau Aušinimo Ultra Quiet

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z14180
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €13.46 €26.93

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Modernus Stilius

Yra Protingas Prietaisas:

no

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Šis kaklo ventiliatorius turi mažą išvaizda, jaučiasi patogiai nešioti, ir yra labai patogu nešiotis ir naudoti.

Šis kaklo ventiliatorius ateina su trimis aukščio vėjo greitis, ir jūs galite pasirinkti skirtingus vėjo greitis patenkinti skirtingus aušinimo poreikius.Nemokamai kontrolės vėjo kryptis, 360° reguliavimas vėjo kryptis kampas, lengvas reguliavimas oro angos, paprasta ir patogu.

Šviesos kūno tinka ergonomiškas dizainas kaklo, ir d šildomi apvyniotas su minkšto silikono, todėl jį patogu dėvėti.

Savybės:

Spalva: mėtų žalia, smėlio spalvos, vyšnių rožinė

Dydis: 32*5*30

Maitinimo režimas: USB

Specifikacijos: įmontuota baterija

Sąrašas:

1*kaklo ventiliatorius

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.USB jungtį: Šis puošnus kaklo ventiliatorius galima įkrauti bet kuriuo metu ir bet kur su USB lizdas, nesvarbu, ar tai automobilinis įkroviklis, nešiojamojo kompiuterio arba mobiliojo ryšio galią.Jūs neturite nerimauti, veikia iš akumuliatoriaus, kai jums reikia jos labiausiai.

2.Universalus ir Paprastas: Šis puošnus kaklo ventiliatorius turi tris greičius nustatymus (Žemas, Vidutinis, Aukštas), kuri leidžia reguliuoti oro srovę į jūsų pageidavimus.Ji yra taip pat paprasta naudoti ir nešiotis, nes jos mažas ir lengvas korpusas.Jis idealiai tinka darbo, važinėti, ar nešiojamų kelionių.

3.Kietas ir Jauki Dovana: nešiojami kaklo ventiliatorius-jūsų draugė, šeimos nariai ar draugai.Kietas ir jauki dovana vasarą, Motinos Diena, ar bet kokia kita proga.Tai leis jiems jaustis patogiai ir pailsėję ant karštų dienų.

4.Stiprus ir Sklandžiai: Su lanksčia ventiliatorius lapų ir galingas vieno greičio varikliu, ši nešiojamoji kaklo ventiliatorius suteikia tvirtą ir sklandžiai oro srautas atvėsti tave.Jame taip pat patogu laikyti ir valdyti.

5.Žemas Triukšmo lygis ir Lengva Naudoti: penkių menčių konstrukcija leidžia šį kaklo ventiliatorius, labai ramus ir saugus.Ji sumažina vėjo keliamą triukšmą ir rezonansą iki minimalaus lygio.Jūs galite naudoti šią ventiliatorius su lengvumu ir patogumu bet kur, kur jūs norite.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai