Mielas Saldainiai Spalvų Pliušinis Purus Monetos Rankinėje Moteris Minimalistinių Kvadratinių Pakeisti Dėklas Piniginė Ausinių Maišelis Raktų pakabukas asmens TAPATYBĖS Kortelė, Maišelis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.35 €0.78

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės Vieta:

Kinija (Žemyninė)

Medžiagos Sudėtis:

MEDVILNĖS

Pagrindinė Medžiaga:

Poliesteris

CN:

Kinija

Uždaryti Tipas:

užtrauktukas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Lytis:

Unisex

Stilius:

Mados

Formos:

Hobos

Prekės Pavadinimas:

ISKYBOB


Aprašymas

Specifikacija:

Prekės pavadinimas: pliušinis monetos piniginėje

Medžiaga: pliušas

Dydis: 9.5x9x5cm

Spalva: rožinė geltona chaki violetinė mėlyna

Paketą sudaro:1*pliušinis monetos piniginėje

Aprašymas:

1. mūsų žavus pliušinis piniginės monetos yra puikus derinys mados ir funkcijos.Kiekvieno piniginė yra pagaminta iš minkštos, džiugu pliušas medžiagos, kuri yra švelni liesti ir iškart atpažįstamas.Šie mini piniginės būna įvairių ryškių spalvų, todėl jūs galite pasirinkti vieną, kuris geriausiai išreiškia jūsų asmenybę, ar lengvai suderinti juos su įvairių komplektai ir priedai.

2.Nepaisant savo kompaktiško dydžio, tai pliušinis monetų piniginės yra stebėtinai erdvus ir puikiai tinka saugoti monetų, pinigų, raktų ir kitų mažų essentials".Saugus užtrauktuku garantuoja, kad jūsų vertybės yra saugios, o įtraukti įrašą leidžia lengvai pridėti piniginės į savo rankinės, kuprinės ar diržo kilpa, kad būtų patogiau ir prieinamumą.

3.Šių pliušinis monetos maišeliai yra ne tik praktiškas, bet taip pat padaryti didžiosios dovanos draugams ir šeimos nariams, ar net, kaip šalies paslaugų.Nesvarbu, ar naudojate siuntinys, keliaujant ar tiesiog ieškote praktiškas ir stilingas būdas valdyti savo mažus daiktus, šių pliušinis monetų piniginės yra būtina turėti.Pridėti purslų spalvos, kad jūsų diena su šių žavinga piniginės ir išlaikyti savo essentials organizuoti.

Šiltas Patarimai

1.Mes suteikti jums su geriausius produktus ir paslaugas.s Jei turite kokių nors problemų, prašome, praneškite mums ir mes ją išspręsti kuo greičiau.Labai ačiū.

2. tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo produkto vaizdą, dėl ekrano skirtumas stebėti ir apšvietimas.

3. 3. Prašome leisti mažų klaidų, nes virš matmenys yra matuojami rankiniu būdu.

4.1 cm = 0.39 cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai