Didelės Talpos Piniginės Kortelės Turėtojo Pasą Kišenėje Kelionės Piniginės Monetos Rankinėje Vyrai Moterys Multislot Odos Piniginės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.39 €3.14

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės Vieta:

Kinija (Žemyninė)

Lytis:

Moteris

Naudoti:

Vizitinė Kortelė

Modelio Numeris:

X7XC3TT206745

Prekės Pavadinimas:

THINKTHENDO

Stilius:

Mados

Modelio Tipas:

Kietas

CN:

Kinija

Uždaryti Tipas:

užtrauktukas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiagos Sudėtis:

PU

Pagrindinė Medžiaga:

PU

Formos:

Dėžutė

Elemento Tipas:

Kortelės & ID Turėtojams


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Piniginės paso turėtojas turi kelias kortelių lizdai viduje, kuri gali prisitaikyti prie įvairių tipų korteles, tokių kaip kreditinės kortelės, Id kortelės, licencijos ir pan., kad būtų lengva tvarkyti ir saugoti.

Pasas lizdas buvo skirtas saugiai laikyti savo pasą, todėl jį lengva nešiotis ir saugoti.Paprastas ir elegantiškas, ir praktiška, ir stilinga.

Iš tvirto PU medžiagos su stipriu kietumas ir atsparumas vandeniui savybių, jis gali veiksmingai apsaugoti savo korteles, pasus ir kitus elementus nuo pažeidimų ar užteršimo.

Tinka verslo žmonėms, kuriems reikia atlikti keletą kortelių ir pasų, todėl lengva tvarkyti ir valdyti įvairius korteles ir svarbius dokumentus.

Kelionės metu, jūs galite saugiai nešiotis pasą ir įvairių kortelių, taip pat vietą, pakeisti ir kitų mažų elementų, todėl patogu ir efektyviai apsipirkti ir mokėjimo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU

Spalva: Juoda/Kava

Dydis: Apytiksl. 14x10x0.7cm/5.5x3.9x0.3inch

Komplektą Sudaro:

1x Kortelės Turėtojas

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai