Animacinių Filmų Puodkėlės Mielas Animacinių Filmų Atsparus Karščiui Kepimo Pirštines, Neslidžia Virtuvės Pirštinės Daugiafunkcinis Kvėpuojantis Duonos Kepimo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €11.20 €16.01

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Mielas Orkaitės Pirštinės

Naudojimas:

krosnelė

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Apsaugoti savo rankų ir riešų su mūsų Gaidys puodkėlės.Šių izoliuoti pirštinės pasiūlyti anti-nusiplikymas apsaugą ir kartu išlaikyti savo rankas atvėsti ir patogiai.Kruopščiai siuvimo technologija užtikrina patvarumą bei ilgaamžiškumą.Svarbus mažas įrankio bet namų virėja.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mielas Orkaitės Pirštinės

Medžiaga: Poliesteris

Pakavimo Sąrašas:

1* Mielas Orkaitės Pirštinės

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomus ir Šiltas Virtuvės Dekoro: Šie cute orkaitės pirštinės funkcija animacinių filmų gaidys dizainas, kuris prideda touch fantazija ir spalvas į savo virtuvę.Krosnelė-izoliuoti pirštinės apsaugoti savo rankas nuo karščio ir sudeginti, o jūs virti arba kepti.

2.Rankų Apsauga: Apsaugokite savo rankas nuo aukštos temperatūros ir dega šių cute orkaitės pirštinės.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės medvilnės audinio medžiaga, kuri izoliuoja šilumą efektyviai ir suteikia anti-nusiplikymas apsauga.Jūs galite naudoti juos kepimo, virimo, kepimo, ir daugiau.

3.Rankena: Pasiekti vientisą kepimo patirtimi su mūsų Mielas Orkaitės Pirštinės.Audinys yra pripildytas minkštos medvilnės patogiai ir užtikrina gerą vėdinimą, kad nebus sukelti tvankumas.Mėgaukitės lengvas kepimo pirštines, kad atitiktų jūsų rankos formą, užtikrinant, patogus ir kvėpuojantis pojūtis.

4.Lengvas Priežiūra: Šie cute orkaitės pirštinės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, kuri gali būti nuvaloma švelniai su vandens pašalinti bet kokias dėmes ir purvą.Jie taip pat yra tvirtas ir patvarus, dėka kruopščiai siuvimo technologija, kuri neleidžia joms nuslysti arba skilinėjimą.

5.Įvairios Programos: Tinka įvairių aukštos temperatūros progomis, pavyzdžiui, orkaitės, mikrobangų krosnelės, gruzdintuvės, ir keptuves, tai mielas orkaitės pirštinės yra atsparūs karščiui.Šį multi-funkcinis ir praktinių mažas įrankis yra kompanionas kepimas, kepti, ar ant grotelių, apsaugos jūsų rankas nuo nudegimų ir scalds stilius.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai