4/6 Vnt. Vinilo Padėkliukai Nustatyti Gėrimų Taurės Padėkliukai Retro Įrašyti Diską Miestelyje Puodelis Pad Mat Kūrybos Stalo Dekoracija Baras Namų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.04 €5.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Įžuvinti, Eco-friendly

Modelio Numeris:

Miestelyje

Prekės Pavadinimas:

LINSBAYWU

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Medžiaga: ABS

Skersmuo: 10.5 cm

Aprašymas:

1. Pakuotės Turinys: Jūs gausite 4pcs padėkliukai, miestelyje yra supakuoti į nuostabų langelį.Miestelyje skersmuo: 4inch.

2. Aplinkai Draugiška Medžiaga: Šių vinilo padėkliukai yra pagamintas iš ABS plastiko, patvarus ir perdirbamas, be kvapo, ji gali tarnauti ilgą laiką.

3. Juokinga, Padėkliukai Nustatyti: Mūsų retro dizainas padėkliukai atrodo kaip tikra, vinilinių su subtilus raštas ant disko miestelyje.Muzikos mylėtojai bus atsipalaidavęs, malonu, ir patenkintas, kad naudoti šių kūrybinių padėkliukai už gėrimus laisvalaikį.

4. Non-Slip Anti-plikymo & Subraižyti: Į tirštėti disko padėkliukai gali veiksmingai sumažinti nulio, tarp puodelio ir stalas, premium ABS gali efektyviai apšiltinti šilumos forma karšto gėrimo, ir taip apsaugoti savo baldus.Be to, silikono tekstūra dėl pakrančių dugno gali užkirsti kelią padėkliukai stumdomas.

5. Puiki Dovana: Mūsų muzika padėkliukai nustatyti tinka namuose, virtuvėje, juosta apdaila, bus puiki dovana housewarming, Valentino Diena, Gimtadienis, Tėvo Diena, Motinos Diena ir daugiau.

Pastaba:

1. Dėl įtakos daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

Paketas Apima:

4* padėkliukai

Žymos

Padėkliukai Rinkinys

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai