Individualų productCustom klijų kosmetikos butelis lipdukas roll skaidriai karšto štampavimo aukso folija logotipo lipdukas etiketės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.94

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Paviršiaus Apdaila:

Glossymatte laminavimas

iliustracijų formatas:

AI PDFCoreldrawPhotoshop ir t.t

Medžiaga:

Plastikiniai, PET

Modelio Numeris:

huy87y, RDS-2316

Pramoniniam Naudojimui:

Kosmetikos

Užsakymą Užsakymo:

Priimti

Funkcija:

atsparus vandeniui

Amžius:

>6 METŲ, >3 METŲ, 3 METAI, >8 METŲ AMŽIAUS

Formos:

ji787

Tipas:

klijuojamas lipdukas

Kiekis:

10 Vnt.

Formos Dydis:

Pritaikyti

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Vežimas:

Pagal airseainternational ir t.t

spalvos:

CMYKPantone spalva

Prekės Pavadinimas:

OEMODMRDSPRINTING

Ypatingas procesas:

EmbossingFoil stampingSilk ekrano printingUV vietoje ir t.t

spausdinti:

Skaitmeninė spauda keturių spalvų printingUV spausdinti

Mokėjimo Terminai:

Pagal TTpaypal banko pavedimu ir tt

Kilmės Vieta:

Guangdong, Kinija

dydis:

M

Minimalus kiekis:

500pcs

Naudoti:

Akių KVEPALAI, Lūpų dažai, Šampūnas, Eteriniai aliejai, blakstienų Tušas, Veido Cr

Švinas Laikas:

5-7 darbo dienas

Naudojimas:

Užsakymą lipdukas


Aprašymas

Produktų Aprašymas Produkto Pavadinimas Užsakymą Lipnios Vinilo Roll Privačios Etiketės Logotipo Lipdukas Medžiagos, Klijų,popieriaus, vinilo,PET,PVC,PC,PP,PE,BOPP,Trapus,TUŠČIA,ir t. t Formos/Dydžio Parama, bet pasirinktinis dydis/forma, Spalva, spalvotas,Pantone spalva,Viena Spalva,CMYK spalvų MOQ Mažus/didelius užsakymus, OEM/ODM yra priimtinas Naudojimas: Kvepalai butelis, kosmetika, prekės, maisto produktai, gėrimai buteliuose, kasdien cheminių medžiagų, žaislų, medicinos, biuro įranga, kanceliarinės prekės,automobilių, langų,logistikos etiketės, elektronika ir kt negiliai Blizgus arba Matinis Laminavimas, UV Lakavimas, Aukso ar Sidabro, Karšto Štampavimo Mokėjimo Sąlygas West Union ,Escow ,, T/T,L/C ir pan.Pakuotės Tipas Ritininis arba lakštinis kaip savo reikalavimo.Pristatymo laikas Paprastai per 3-7 darbo dienos po patvirtinimo apie meno kūrinius ir mokėjimo (Priklauso nuo kiekio ir reikalavimai) gabenimas oro, jūrų, tarptautinių ir kt Dizaino Failą AI ,CDR,PSD,PDF ar kitos, Logotipas/OEM Galima ir už klientų&39;prašymu.Jei jus domina, prašome mums pranešti duomenis taip: Medžiagos, Formos/Dydžio Taikymas Paviršiaus Apdailos Kiekis √ √ √ √ √ Medžiaga Spausdinti CMYK Spausdinimo Suprantu, tiksli spalvotas spausdinimas per didelio tikslumo staklės Holograma Pasiekti spalvingas spindi ir refrakcija poveikio, UV spindulių Vietoje, Pasiekti iškeltus jūsų logotipas Įspausti Realizuoti convexity logotipo paviršiaus per įspaudas Aukso Folija Pasiekti norimą projekto poveikį per spalvinga folija Kelių Sluoksnių, Įvairių procesų/dydžio/formos yra remiama pritaikymas Pagrindinė bendrovės veikla :visos spausdinimo paslaugos, tokios kaip lipnios etiketės, high-end pakavimo spalva dėžės, produkto vadovai ir kt.

Shenzhen Ridongsheng Spausdinimo Co, Ltd".yra profesionali spausdinimo kompanija, kuri specializuojasi reklamos, grafinio dizaino, spaudos ir pakuotės.

Bendrovė turi vieno langelio gamybos aptarnavimo pajėgumų iš anksto paspauskite planavimo, projektavimo, gamybos produkcija, spausdinimas perdirbimas, ir po paspauskite privalomas.

Bendrovė&39;s pagrindinė veikla: lipnios serija, pakavimo spalvos langelį serija, knygų ir žurnalų serija, ir tt...visų popieriaus, spausdinimo verslą.Puikus pre-paspauskite print ir post-spaudos paslaugas visoje.

Įranga, yra 4 nauji Heidelbergo presai ir Heidelbergo high-end CTP išvesties sistema, ir daugiau nei 20 kitų post-paspauskite apdorojimo įranga.

Savo Geriausiais Tiekimo Grandinės Garantija 1.Klientas pirmą nesvarbu, didelis įsakymą ar nurodymą, mes teikiame visas geriausias kokybe, geriausias aptarnavimas. 2.ODM/OEM paslaugos Mes ODM ir OEM daugiau nei 10 metų.

3.Greitai reaguoti į Jūsų užklausą bus atsakyta per 4 valandas.

4.Kokybės%patikrinimų, siekiant užtikrinti geriausias

Gamyklos Vieno langelio " Tarnyba 5.PriceWe pateikti konkurencingą kainą, dėl tiesioginio pardavimo savo klientams be platintojas. 6.ShippingChoose pigiausias ir saugiausias laivybos bendrovės agentas. 7.Po pardavimo serviceIf gaunate ne darbo produktų,mes pasistengsime grąžinimo jums ar siųsti naujų, per ateinančius užsakymus.Sertifikatai 1Q: Kada galiu gauti citatos?

1A: Mūsų pardavimų paprastai citata jums per 6 valandas po gausime jūsų užklausą.

2Q: aš galiu padaryti, kad mano pritaikyti logotipas ir pakuotės ar privačios etiketės?

2A: Taip, prašome susisiekti su mumis dėl konkrečios informacijos, jei jums reikia individualizuotos paslaugos.

3Q: jūs Galite padaryti dizaino už savo idėjas ar pieši?

3A: Taip, mes turime patyrusių dizainerių.Prašome atsiųsti išsamius reikalavimus, tiesiogiai.

4Q: Ar jūs sutinkate su nedideliais užsakymais?

4A: Taip, mes priimame mažus užsakymus ar teismo pavedimus.

5Q: ar galėčiau gauti jūsų mėginius, kad patikrintų kokybės pirmas?

5A: 1) Taip, mes&39;d patinka pasiūlyti per 5 dienas. 2) Kai yra, jei ji yra mūsų projektą, bet jūs turite mokėti

krovinių.Taip pat mes galime padaryti pagal jūsų projektą ir savo reikalavimus.Bet kaina bus reikalingi.

6Q: Kas&39;s laivybos būdas?

6A: Dėl mėginių tvarka, mes galime siųsti juos "FedEx", DHL, TNT, kurią mes turime 35% nuolaida ir urmu užsakymus gabena ocean shipping pagal kliento&39;s poreikius.

7Q: Kaip užsisakyti?

7A:Prašome atsiųsti mums jūsų užsakymą el. Paštu, created, kad Alibaba kad tiesiogiai,ar mes galėtume išsiųsti jums išankstinę sąskaitą faktūrą už jūsų patvirtinimo.Informacijos, kaip toliau reikia.

1) informacija apie Produktą: Kiekis Specifikacija (Dydis, Medžiaga, Kūrinys,Technologija ir Pakavimo reikalavimus ir kt.)

2) Laivybos informacija: įmonės pavadinimas, Telefono ir Fakso numeris, Adresas, Destinatio.

8Q:Kaip ilgai jūs galite gabenti prekes?Ar turite atsargų šią prekę?

8A: Mes darome% patikrinimų metu gamybos ir prieš pakuotės.Jei yra kokių nors problemų su aukštos kokybės, mes&39;d patinka pateikti kitą užsakymą.

Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai toliau be nesiryžta, jūsų užklausą bus atsakyta nedelsiant.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai