Eid Mediniai Ornamentu Eid Atgalinės Atskaitos Kalendorius Namų Dekoracijas Pilis Apdailos Eid Pakabinti Valdybos Plokštelių, Pasirašyti Pranešimą Valdyba

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.04 €22.97

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pridėti jutiklinio kūrybiškumą ir įdomus jūsų šventės Eid su mūsų sklandžiai medinių ornamentu!Featuring pranešimų valdybos funkcija, tai ornamentas gali lengvai padidinti šventinę atmosferą.Jis puikiai tinka pakabinti, gyvenamasis kambarys, miegamasis, ar valgomasis.Švęsti Eid stiliaus su tai unikalus, universalus, dekoravimo!

Gaminio medžiaga: mediena

Gaminio dydis: 35 x 23.8 x 0,5 cm/13.78 x 9.37 x 0.2 į

Sąrašas:

Eid Advento Kalendorius švieslentė x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Šventinio Žavesio: Pasinaudok dvasia Eid su mūsų pilis-formos švieslentė!Puikus ekrano namie, užsirašyk savo sveikinimus ir žiūrėti jūsų dekoro, ateiti į gyvenimą.

2.Eco-friendly: Tai Eid švieslentė yra pagamintas iš aplinkai draugiškų bauda poliravimo, nėra lengvai deformuojasi, medinio medžiagos, kuri daro tai sklandžiai, patvarus ir bekvapis.

3.Pakelti Šventinę Nuotaiką: Tai Eid Pranešimą Lenta su laiko atskaitos funkcija-tai puikus būdas įrašyti dienas, Eid ir kelia jaudulį.Mėgaukitės tikintis, išlaidų kokybės laiko su šeima, kaip jūs laukiame atvykstant Atk.

4.Interaktyvus Įrankis: Dalintis savo džiaugsmu ir mintys lengvai su Eid skelbimų Lenta.Išreikšti savo palaiminimus, priminimus ir pranešimus su savo artimuosius, tobulinti bendravimo ir auginti arčiau šeimos ryšius.

5.Puikus patogumui: Su mūsų Eid Pranešimą Valdybos patogus dizainas, tai vėjas įdiegti ir pakabinti savo kambarį, miegamajame ar valgomajame.Pridėti elegancija ir jaukus žavesio jūsų gražaus namo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai