Apsaugos Atveju Padengti Rog Ally Konsolės Nuimamas Priekinis Dangtelis Su Atrama Apsauginis Apvalkalas Žaidimas Reikmenys Rog Ally

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.01 €20.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Suderinamos Prekės/Modelis:

NĖRA

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

HAIFVA

Modelio Numeris:

JYS-RA005 / JYS-RA007

Taikoma:

Už Asus ROG Ally Konsolės

Medžiaga:

TPU


Aprašymas

TPU Apvalkalas Raštas Dangtis atsparus smūgiams Padengti Shell Rankovės Anti-rudenį Anti-Scratch Atgal Su Apkaba, skirta " ASUS ROG Ally Žaidimų Konsolės

1. Stilingas Apsaugos Atveju: Šis laikiklis-stiliaus apsaugos atveju yra pagamintas iš eco-friendly TPU medžiaga, teikianti visi aplink jūsų prietaiso apsaugos su aukštos atsparumas dilimui, smūgiams, ir smūgio absorbcijos.

2. Patikima Apsauga: Su TPU konsolės raštas atveju siūlo minkštesnė ir grippier tekstūros, palyginti su silikono, užtikrinti jūsų konsolę, bus saugus iš dienos susidūrimų, lašai, įbrėžimų, dulkių ir pirštų atspaudai.

3. Saugios važiuojant šlapia Danga: Su savo priemoka lankstumą ir puikų sukibimą, tai TPU tpu apvalkalas raštas dangtelis suteikia tiek komfortą ir saugumą.Plonas profilis leidžia lengvai perkeliamumas, ir built-in šilumos išsklaidymo skylių išvengti perkaitimo problemas.

4. Tiksli Dizainas: tiksliai suformuoti minkštos apsaugos atveju tinka jūsų prietaiso puikiai, išsaugant visus mygtukus ir uostus, lengvai pasiekiamas.Integruota stovėti ant nugaros, leidžia lengvas perjungimas rankiniu ir stalo režimai.

5. Lengvas ir Nešiojamas: Suprojektuoti su lengvų konstrukcijų ir patogumą, tai apsaugos atveju padengti shell rankovės užtikrina lengvą perkeliamumas, o siūlo patikimą prietaiso apsaugą.Atlikti savo konsolės su savimi, žinant tai gerai apsaugotas, kur jums eiti.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Suderinamos Prekės/Modelis: Mobiliojo Įrenginio

Modelio Numeris: Apsaugos Atveju

is_customized: nr.

Taikoma: už ASUS ROG Ally priimančiosios

Spalva: Juoda/Balta/Geltona/Violetinė/Pilka (Pasirinktinai)

Medžiaga: TPU

Pakuotės svoris: 350g

Pakuotės dydis: 293.00x127.00x63.00mm/11.54x5x2.48inch

Įtrauktas

1 X Apsauginė Atveju

1 X Veidą Padengti

Crystal Clear Atveju ROG Ally

JYS-RA007

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai