Nintendo Jungiklis OLED Patobulinta Apsaugos Atveju Dangtis, Ergonomiškas Komforto TPU Danga " Shell Dockabel Atveju, OLED Nintendoswitch

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.35 €8.54

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Suderinama Nintendo Modelis:

Pereiti OLED

Prekės Pavadinimas:

NoEnName_Null

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Nintendo Jungiklis OLED

Suderinamos Prekės/Modelis:

Nintendo


Aprašymas

Aprašymas:

【Suderinamą prietaisą】Suderinama su nauja "Nintendo" Jungiklis, OLED Modelis (7-colių 2021 m. Laida).Netinka bet koks kitas nintendo jungiklis modeliai.Tiksliai atitinkančią įvairius mygtukus ir skyles pereiti oled konsolės ir džiaugsmas-con.

【Dockable atveju】Atnaujintas naujų skirtas Perjungti OLED Dokas.Puikiai prisitaikę prie Oled Doko, leidžia jums, kad tilptų į įkrovimo dokas arba pajungimas prie TV nenuimant apsaugos atveju.

【Stovėti draugiškas】, Specialiai sukurta grįžti stovėti.Jei stovo dalis yra tuščiaviduriai.Net jei įdiegta,šiuo atveju, stovas jungiklis oled vis dar veikia taip, kaip turėtų, o Džiaugsmas-con yra lengva pašalinti.

【Visišką Apsaugą】Šiuo atveju įstaiga naudoja aukščiausios TPU medžiagos ir backplane naudoja PC medžiagos pasiūlyti patikimą apsaugos jungiklis OLED konsolės ir džiaugsmas-con.Įdiegta šiuo atveju jūsų prietaisas bus apsaugota nuo kasdienio lašai, sukrėtimų, smūgių ir įbrėžimų.

【Kišeniniais Žaidimų Atveju】Šiuo atveju, kuri priima ergonomiškas dizainas yra ne tik apsauginę,bet ir komforto rankena atveju delninių žaidimų.Ergonomiška konstrukcija šiuo atveju padarys jūsų pirštai labiau atsipalaidavęs ir patogiai, ir padidinti savo žaidimų patirtis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai