Dulkių Siurblys Priedų Rinkinys, Skirtas " Xiaomi Roborock S50 S55 S60 S61 S65 E20 E25 E35 Mi Mijia Robotų Dulkių Siurblys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €16.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Galia (W):

50W

Prekės Pavadinimas:

Cikuso

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įtampa (V):

220V

Funkcija:

Šlapias ir Sausas


Aprašymas

Dulkių Siurblys Priedų Rinkinys, Skirtas " Xiaomi Roborock S50 S55 S60 S61 S65 E20 E25 E35 Mi Mijia Robotų Dulkių Siurblys

[Wide Suderinamumo]Mūsų atsarginių dalių priedai rinkiniai yra skirti suderinama su Xiaomi Mi Mijia roborock S50 S55 S60 S61 S65 E20 E25 E35 RoboVac darbo aukštu lygiu.

[Pakeitimo Mop Audiniu]Mūsų pakeitimo mop audiniai pagaminti iš storos & atsparus audinys.Įvairių su kitais pakeitimo mop medžiaga, mūsų pakeitimo Mop Audinio dalis audinys veikia visą kiekvieno trinkelėmis, visą plotą mop medžiaga gali valyti jūsų grindis .Kitas pakeitimas mop audiniu tik artimųjų skirsnyje, yra pagamintas iš tam plonesni plushy, todėl tik gera viduryje, švarus plotas yra santykinai maža.Naudodami mūsų pakeitimo mop skudurėliu nuvalykite grindis geriau ir sutaupyti laiko.

[Viskas ko Jums Reikia Yra Vienoje Set], Siekiant padėti jūsų dulkių sklandžiai, mes specialiai jums pasiūlyti 4 Mop Audiniu, 12 Vandens Bako Filtras ir 1 Vandens Bakas, išspręsti jūsų rūpesčius dažnai pirkti filtrų ar kitų atsarginių dalių.

[Šiltas Patarimai]1. Rekomenduojama valyti valyti šluoste, kas 30 minučių, siekiant užtikrinti vandens galia, greitis ir valymo poveikį. 2. Prašome išimkite vandens talpą, kai mašina įkraunama, medinių grindų, turi būti naudojamas su vandeniui atsparus padas. 3. Sumažėjus vandens galia, vandens rezervuaras, gali būti vandens bako filtro elementai yra užblokuotas, ir turi pakeisti laiką, kad būtų išvengta įtakos naudojimas. 4. Jei norite naudoti kilimų aplinkai, rekomenduojama naudoti sienos bloką.

[Lengva Naudoti & Install]Laisvas rankas nuo sudėtinga įrengti veiksmus.Mūsų pakeitimo priedų rinkinys puikiai tinka jūsų dulkių siurblys, nes jis yra toks pat kaip originalias dalis, ir jūs galite lengvai juos įdiegti, nereikia papildomų priemonių, reikalingų.Tik atsisveikinti su kitos blogos ir netinkamos atsarginės dalys, jūs nusipelno geriau.

spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Plastikas + audinys

Pakuotės Turinys:

1 x vandens bakas

4 x rpg

12 x Vandens core

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai