12PCS Guminiai Šepečiai Filtrai Šoninis Šepetys Mop Audiniu Irobot Roomba Combo J7+ Robotas Dulkių siurblys Pakeitimo Atsarginių Dalių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.23 €23.71

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Galia (W):

50W

Prekės Pavadinimas:

Cikuso

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įtampa (V):

220V

Funkcija:

Šlapias ir Sausas


Aprašymas

12PCS Guminiai Šepečiai Filtrai Šoninis Šepetys Mop Audiniu Irobot Roomba Combo J7+ Robotas Dulkių siurblys Pakeitimo Atsarginių Dalių

[Suderinamumo]Dulkių siurblių atsarginės dalys, PUIKIAI Suderinamas su iRobot Roomba Combo J7+.Šis nustatymas veikia kaip didelis, kaip tie, tiksliau tinka ir paprasta įdiegti.

[Išsamiai]Reguliariai pakeitimo valymo reikmenys, siekiant išvengti antrinės taršos.Šoninis šepetys priima nailono šeriai, kurie yra tvirtas ir švarus daugiau kruopščiai.Trikampio formos šoniniai šepečiai yra surinkti ir valyti, saugoti sienos švarus.HEPA didelio efektyvumo filtras pagamintas iš specialios medžiagos, kuri gali veiksmingai filtras ir įsisavinti žiedadulkių.Didelės talpos dulkių maišelis laikyti daug dulkių priemaišomis.

[Gumos Pagrindinis Šepečiai]Dvi gumos pagrindinis šepečiai dirbti kartu, kad būtų švarus ir veiksmingai atlikti valymo greičiau.Guminis šepetys yra atsakingas už valymo purvas ir kiti gumos šepetys pašalina nešvarumus, net varginantis plaukai gali būti lengvai valomi, paliekant šiukšlių kur slėpti ir saugoti savo sveikatą.

Patvarus Pv Pad atsarginės Dalys: Mūsų combo j7 +mopping pagalvėlės gali būti plaunamas ir daugkartinio naudojimo, funkcijų su stipria vandens absorbcija, aukštos temperatūros, jokio blukimo, nr. korp, lengvai džiovinimo.Maloniai rekomenduoju jums pakeisti vakuumo mop pakeitimo mygtukai reguliariai pagal jūsų valymo dažnumas ir aplinkybė, siekiant išlaikyti savo combo j7+ dulkių siurblys su optimalų našumą.

[Mikropluošto com-bo j7+ Mopping Trinkelėmis]: Šiuo com-bo j7+ mop mygtukai pagaminti iš premium microfibers kuri turi tvirtas nukenksminimo pasiimti itin smulkių dulkių & šiukšles, break-up lipni sujaukia, nešvarumus ir virtuvės riebalai.Ji taip pat gali būti naudojamas ant plytelių, kietmedžio, ir akmuo, jis nebraižo grindų ir pristatyti neįtikėtinai švarus apie kilimus ir kietas grindis.Leiskite jums naudoti ramiai.Stiprios Vandens Absorbcija: Aukštos temperatūros varža, jokio blukimo, nr. korp, lengvai džiovinimo, patvarus

Suderinami Prietaisai:

Suderinama tik su iRobot Roomba J7+

Medžiaga: Plastikas+mikropluošto+neaustinių

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 Pora x Guminiai Šepetėliai

3 x Filtrai

3 x Šoniniai Šepetėliai

2 x Mop Medžiaga

1 x Atsuktuvas

1 x Valymo Šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai