1Pcs Animacinių filmų Kortelės Krepšiai Atsitiktinis Mielas ID Kredito Kortelės Turėtojams, Kūrybingas Spalvų Kortelės Atveju Banko Kortelės Dangtelį, Multi Kortelių Lizdai Piniginės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.39 €3.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Pagrindinė Medžiaga:

PU

Lytis:

Unisex

Medžiagos Sudėtis:

PU

Elemento Tipas:

Kortelės & ID Turėtojams

Modelio Tipas:

Gyvūnų Spausdina

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Naudoti:

Kredito Kortelės

Stilius:

Mados

Uždaryti Tipas:

Hasp

Formos:

Pagalvė


Aprašymas

Savybės:

1. Įvairus dizainas: Kiekviena kortelė pakuotėje yra 20 kortelių lizdai, ir kiekvienos kortelės lizdas turi unikalią animaciją spalvų dizainas, pridedant įdomus jūsų kortelės kolekcija.

2. Aukštos kokybės gamybos: iš tvirto PU medžiagos, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų kortelės nuo lenkimo, ašarojimas ar bet kurioje kitoje situacijoje, kad gali sukelti kortelės žalą.

3. Patogus organizacija: Kiekviena kortelė pakuotėje yra 20 nepriklausomų kortelių lizdai, todėl jums patogiu organizuoti ir klasifikuoti korteles, kad jūsų kortelės surinkimo daugiau tvarkingai.

4. Tinka įvairūs kortelių: Tai 20-kortelės spalvinga animacinių filmų kortelės paketai tinka įvairių kortelių, įvairių dydžių ir tipų, įskaitant žaidimas kortelės, studijų korteles, vizitines korteles, ir t. t.

5. Puiki dovana pasirinkimas: tiems, kurie mėgsta rinkti korteles, šių kortelių pakuočių yra ideali dovana pasirinkimas, ypač vaikams, kurie, pavyzdžiui, animacinius paveikslėlius ir spalvų dizainas.

Specifikacija:

Medžiaga: PU oda

Dydis: 3.15*4.01 į/8.0*10.2 cm

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kortelių lizdai: 20 kortelių lizdai

Komplektą Sudaro: 1pc

Pastabos:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Skirtumai tarp monitorių, vaizdai gali parodyti tikrąją spalvą daiktą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai