4PCS Sandwich Cutter Ir Gruntas "PASIDARYK pats" Slapukas Kišenėje Sumuštiniai Maker Pusryčiai Sandwich Maker

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €20.19 €28.84

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Galia (W):

5w

Keičiamos Plokštelės:

Ant Grotelių / Panini Press Plokštės

Nėra. Gabalėlių:

4

Įtampa (V):

12V

Prekės Pavadinimas:

Cikuso

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Sveiki Draugas,

Sveiki atvykę į mano parduotuvėje!!!

["PASIDARYK pats" Uncrustables Sumuštiniai]Transformuoti įprastą išsinešti į įdomus kūriniai.Sumuštinis Cutter leidžia jums ir jūsų vaikams, kad įvairių animacinių filmų formos sumuštiniai, pjaustytų vaisių ir veggies ir taip pat padeda išvengti nepatogus trupinius.Lengva mielas pusryčiai, sveikų užkandžių ir vaikų mokyklos pietūs bento arba priešpiečių dėžutė.

[Kokybės Medžiagų]sumuštinį cutter ir gruntas yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, su paprasta ir turtinga išvaizda, matinės tekstūros, nėra lengva paslysti, užtikrinti jo ilgaamžiškumą, ilgas tarnavimo laikas ir saugus naudoti.

[Pinigų ir laiko Taupymo]Jei mes visą kepalą duonos vienu metu ir atlicināt juos į šaldiklį.Kai norime valgyti, mes tiesiog reikia išimkite iš šaldiklio ir pakaitinkite.Nereikia eiti pirkti sumuštinius kasdien.

[Paprasta ir Saugu Naudoti], Kai jums nereikia turėti daugiau laiko, kad pusryčių ryte, puikus sumuštinis cutter gali padėti jums padaryti sumuštiniai 3 minutes, tiesiog įdėti įdarą į dviejų sluoksnių duona, antspaudas, supjaustyti ir stumti iš savo pusės, puikiai apdaila!Ji gali sumažinti atliekų kiekį maisto medžiagų, taupyti laiką ir pinigus.

[Ugdyti Vaikų ir Tėvų Išlyginimo]Paprasta mažų vaikų, kad jie veiktų saugiai, naudoti šį sumuštinį cutter ir gruntas nustatyti su savo šeima, kad skanus ir įdomus maistas, o taip pat auginti savo vaiko rankas-apie gebėjimų ir stiprinti vaikų ir tėvų klijavimui.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:Plastikas + nerūdijančio plieno

Dydis:apie 14,4 x 12,5 x 4.3 cm

Pakuotės Turinys:

4 x Sandwich Pjovimo Įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto vaizdai ir aprašymas, tik nuorodos tikslas, todėl prašome žr. skyrių " gaminti.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Zilvinasbutkevicius.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Mus

Mes paramos Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

*** Drop Shipping užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka" , mes jo prioritetus.

*** Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Po pardavimo Paslaugos

* Esame Patikimas pardavėjas.

* Profesinės po pardavimo paslaugas mūsų klientams.

* Jeigu yra bet kokių klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, spręsti problemas už jus.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.

3. Laukiu jūsų penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai