Žiurkėno Voverės Namas Žaislai, Jūrų Kiaulyčių Mediniai Slėptuvę Namuose Triušis Šinšilų Smiltpelė Lizdą Žiurkėno Reikmenys, Smulkių Naminių Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z26111
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €9.32 €18.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Mediena

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Patvari Apsauga: Pagamintas iš medinio medžiagos, tai žiurkėno slėptuvė yra patvarus ir atsparus įbrėžimams.Tai suteikia jaukią bei saugią pastogę savo furry draugui.

2.Salono Stilius: Mediniai Žiurkėno Namas suteikia Jauki Salono Jūsų Augintiniui.Pagamintos iš natūralios medienos, ši slėptuvė yra saugus ir patvarus.Jo unikalus dizainas, primenantys salono su durų, langų, suteikia saugumo jausmą ir komfortą savo žiurkėno.

3.Naminių gyvūnėlių Rojus: Šis žiurkėnas slėptuvė yra pagaminti iš natūralaus medžio, kuris yra draugiškas aplinkai ir dažai-nemokamai.Tai gali būti kramtomi jūsų žiurkėno be jokios žalos.Ji taip pat turi smulkių apdailos ir sklandžiai ratlankiai, todėl tai puikus laipiojimo žaislas jūsų furry draugui.

4.Žiurkėnas-Saugaus prieglobsčio": Mūsų Medienos Žiurkėno Slėptuvę funkcijos chewable dizainas su sudurti ir tenon struktūrą, panaikinant būtinybę nagai ar klijai.Jūsų augintinio dabar gali džiaugtis savo jaukiuose trauktis, ir jūs galite lengvai surinkti ranka.

5.Balkonas Grožis: Šios medienos žiurkėno slėptuvė yra mielas namelis, kad galite pridėti šiek tiek žavesio, kad jūsų balkonas, žaidimų kambarys, gyvenamasis kambarys, vaikų kambarys, arba studijų kambarys.

Mūsų patvarus žiurkėno laipiojimo žaislai suteiktų saugumo jausmą su Sudurti ir tenon struktūrą, o jie atlieka savo Tyrimą Kambarys.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Žiurkėno namas

Gaminio spalva: Medienos spalva

Gaminio dydis: Pusryčiai krepšelis: (vidut.)21.5*8.8*15cm/8.46*3.46*5.91 cm, Kavos krepšelis: (vidut.)20*8.9*14.7 cm/7.87*3.5*5.79 cm

Produkto svoris: Pusryčiai krepšelis: 0.32 kg, Kavos krepšelis: 0.26 kg

Gaminio medžiaga: Mediena

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Medienos žiurkėno slėptuvę

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai