Keramikos Danga Agentas Aukštos Kokybės Nano Poliravimo Dažų Danga Agentas Ilgalaikė Automobilių, Išsamiai Tyrė Universalus Auto Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.91 €11.83

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Pavadinimas:

Automobilių Keramikos Nano Danga Skysti

Specialios Funkcijos:

Auto Kristalų Hidrofobinės Dažų Sluoksnio Poliravimas

Elemento Ilgio:

10cm

Medžiagos Tipas:

Skystis

Prekės Pavadinimas:

vvcesidot

Prekės Skersmuo:

0.00inch

Prekės Tomas:

30ml

Elemento Tipas:

Poliravimo & Šlifavimo Medžiagos Rinkinys

Elemento Aukštis:

10cm

Elemento Plotis:

10cm

Prekės Svoris:

55g

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Patikimą Apsaugą: Mūsų high polymer Keramikos Danga agentas apsaugo jūsų automobilį nuo žalingo vėjo ir saulės žalos.Su savo patikima medžiaga, ji sukuria ilgalaikį barjeras, kuris atstumia įbrėžimų, dėmių ir korozijos.Ratai su pasitikėjimu, žinodamas, kad jūsų automobilis yra visiškai apsaugotos.

2. Pažangias Automobilių Apsaugos: apsaugos jūsų automobilį nuo įbrėžimų ir UV spindulių, su šiuo aukštos kokybės keramikos danga agentas.Su 30ml talpos, ji suteikia papildomų užtikrinimo, tuo pat metu suteikiant jūsų transporto priemonės blizgus ir apdaila.

3. Surpriseous Dažų Apsauga: Keramikos Danga Automobilių giliai maitina ir iškart skaistina išpaišytos, todėl jūsų automobilio atrodo, blizga.Ji suteikia savo automobilį naują blizgus išvaizdą

4. Nesibraižantys Shine: Šis keramikos danga agentas gali apsaugoti jūsų automobilį nuo įbrėžimų, purvo ir korozijos.Ji sukuria atspariu vandeniui sluoksniui, kuris atstumia vandens ir dulkių, todėl jūsų priekinio stiklo, veidrodžių, dažytiems paviršiams, ir metalinius ratus atrodo, blizga ir nauja.

5. Platus Panaudojimas: Šis Keramikos Danga Agentas yra idealus pasirinkimas, sunkvežimiai, automobiliai, furgonai, Visureigiai, minivenai, motociklai, jachtos.Savo universalus formulė suteikia nulio remontas, purvo ir vandens atsparus ir blizgus apdaila ideali apsauga.

Aprašymai:

Gauti idealus automobilis makeover su mūsų automobilių lenkijos agentas!Pagamintas iš aukštos polimerinių medžiagų, ji teikia praktinę funkciją be kenkia jūsų brangų dažytiems paviršiams.Puikus Visureigių, ji užtikrina sklandų ir ilgalaikė apsauga nuo purvo ir nešvarumų.Atneš geriausią valymo jūsų automobilis mūsų automobilių lenkijos agentas!

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Automobilių padengimo medžiaga

2. Medžiaga:Kristalų danga skysti

3. Tipo automobilių paslaugos: automobilių grožio priežiūra

4. Talpa: 30ML

5. Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1 komplektas*Automobilių lenkijos agentas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai