Defogger Akinių 30ML Skysčio Defogger Akinių Veiksmingas Skysto Defogger Nešiojamų Žiemos Anti Rūko Agentas Akiniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.79 €11.59

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Tomas:

Defogger

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Išlaikyti savo sporto lęšiai visiškai aišku, su ne-dirgina formulė defogger akinių.Šis nešiojamas dizainas reikalauja ne priemones ar metodus naudoti, todėl tai puikus papildymas jūsų įrankių krepšys.Su patogaus dydžio, tai defogger taip pat daro puiki dovana bet sporto entuziastas.

Specifikacija:

Būsena: Skystis

Grynasis kiekis: 30nl

Pareigos: anti-rūko, defogging

Taikoma: plaukimo akiniai, sportas lęšiai, akiniai, sakų lęšiai, VR stiklai, padengti lęšiai, PC objektyvai

Pakavimo Sąrašas:

1* Akiniai Anti Rūko Purkštuvu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugu naudoti: Išvengti įbrėžimų ir drėgmės žalą su mūsų Anti-Rūko Purškimo apsauginiai akiniai.Suformuluota su ne-dirgina lengvas sprendimas, jis suteikia aiškią ir saugų viziją per lauko veikla.

2.Paprasta Vežti: Tai akiniai anti rūko purškimo neleidžia jūsų lęšiai iš garinimo iki bet kokiomis oro sąlygomis, suteikia jums aiškų ir nepertraukiamą jūsų aplinkos vaizdas.Jis yra lengvas, nešiojamieji ir paprasta naudoti.

3.Patogi: Pavargę aprasojęs-iki akiniai?Anti-rūko purškalas suteikia lengvą stiklo danga su tiesiog purškimo ir nuvalykite.Daugiau jokio vargo su priemonės ar metodai, kurių reikia: gauti aiškią viziją iš karto.

4.Plačiai Naudojamas: Tai anti-rūko purkštuvu galima naudoti ant įvairių tipų akinius, tokie kaip VR akinius, sakų lęšiai, sporto lęšiai, plaukimo akiniai, PC objektyvas, ir padengti lęšiai.Jis neleidžia rūką ir didina savo viziją, bet aplinka.

5.Puiki Dovana Suteikia: Ieško unikalų ir naudinga dovana savo artimuosius' gimtadienius?Tai anti-rūko purškimo akiniai yra puikus pasirinkimas.Tai leidžia aiškiai matyti, nors puikūs vandens sportas, slidinėjimas, ar nardymo, todėl praktiškai ir mąstantis dovana.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai