Aukštos Kokybės visiškai Naujas Patvarus Ir Praktiškas Aukštos kokybės Karšto Pardavimo 4G Sveikatos Apyrankę Aptikimo Smart Žiūrėti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €29.73 €56.10

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

TOOPRE

Mokymo Vietos:

Kita

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipo sportas:

Stiprumo Mokymas


Aprašymas

aprašykite:

IDEALI DOVANA: SOS apyrankė yra ideali dovana vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams.Jei jie prarasti, ar yra pavojus, ji gali būti naudojama kvietimą padėti ir rasti savo vietą greitai.

Saugos elektroninis tvora: instrumento diapazonas yra reguliuojamas.Kai laikas viršija šį intervalą, mobiliojo APP automatiškai primins, kad išvengti įvairių nelaimingų atsitikimų iš anksto.Mobilusis telefonas taip pat galite nustatyti žadintuvą priminti vyresnio amžiaus žmonių vartoja vaistus, miego ir t.t.

Nepriklausoma skambinkite: pastačius žiūrėti, galite nustatyti, kad šeimos numerį ir skambinti vieni kitiems.Žiūrėti palaiko "Micro Sim".Naudoti mobilųjį telefoną (/iOS) išsaugoti QR nuskaitymo programos vadove.Šį gaminį junkite atrakinti papildomų funkcijų.

GPS tikslus padėties nustatymas: GPS+LBS+a-gps+WiFI kelis padėties, atidarykite mobiliosios programos, patikrinti laikrodis poziciją bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, ir rasti vyresnio amžiaus žmonėms

Ši apyrankė leidžia jums sekti savo visą veiklą.Į pedometer apyrankė gali rodyti tikrus veiksmus, kurių buvo imtasi, ir atstumas keliavo.Naudokite šią atitinkamų duomenų, kad geriau suprastų jūsų fitneso lygį ir peržiūrėti realaus laiko istorijos arba istorijos įrašus bet kuriuo metu.

Specifikacija:

Pavadinimas: 4G sveikatos apyrankė

Spalva: Juoda

SIM kortelė: Nano SIM kortelę (visa Netcom)

Atsparus vandeniui klasė: IPX7 atsparus vandeniui

Pokalbio laikas: 6-7 valandų įkrovimo

Įkrovimas: magnetinė įkrovimas

Budėjimo laikas: 7-9 dienas

Baterija: 700mAh polimero ličio baterija

Svoris: 52g

Specifikacijos: 241mmx40.5mmx18.8mm

Komplektą sudaro:

4G sveikatos apyrankė*1

pastabos:

1. Dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą, šviesos ryškumą ir pan., tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos rodomas svetainėje.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis nuo duomenų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai