Siurbtukas Fasciją Kamuolys Adsorbcijos Atsipalaidavimo Massager Silikono Kamuolys Vienintelis Nugaros Masažas Kamuolys Lengva Naudoti Kaklo Meridian Kamuolys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.33 €7.21

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Raumenų Relex Aparatai

Tipo sportas:

Raumenų Relexation

Departamentas Pavadinimas:

Unisex

Medžiaga:

Kita

Mokymo Vietos:

Juosmens, ginklai, Kojos, Raumenų Relex Aparatai, Juosmens & Pilvo Pratimas, Vadovas, Pėda, Atgal, Ranka, Riešo, Hip, Krūtinės, Core, Kita

Modelio Numeris:

Siurbtukas Fasciją Kamuolys

Kilmės:

Žemyninė Kinija

dydis:

Other


Aprašymas

Siurbtukas Fasciją Kamuolys Adsorbcijos Atsipalaidavimo Massager Silikono Kamuolys Vienintelis Nugaros Masažas Kamuolys Lengva Naudoti Kaklo Meridian Kamuolys

Kulka Taškų: 1、Masažo Bet kuriuo Metu: produktas yra mažas dydis ir šviesos svorio, lengva nešti, ir siurbtukas yra lengva judėti, todėl tai bus ne palikti ženklus ant sienos, ir jis taip pat gali būti masažuojama rankomis.

2、Silikono Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, saugus ir beskonis, vidutiniškai minkštos ir kietos, ne dirgina reakcija į žmogaus kūną, ir saugus naudoti.

3、Nešiojamų ir Ergonomikos: Suprojektuoti su ergonomika proto, jis telpa į delną ir gali tilpti jūsų rankinėje, portfelyje, ar kuprinė.Galima plauti su vandeniu ir muilu.

4、Novatoriškų Siurbimo Taures: Lengva adsorbcija ant stiklo, stalai, durys, masažas kaklo, nugaros, juosmens ir kt.Bendrą medžiagų, gali būti adsorbuoti, tokių kaip stiklas, medinės durys, plytelės ir metalo.

5、Aptarnavimas Po Pardavimo: Mes teikiame aukštos kokybės produktus ir puikus aptarnavimas.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime įvairių sprendimų-galite pasirinkti iš.

Aprašymas:

Mūsų siurbtukas fasciją kamuolys yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, kuri yra saugi, beskonis, gana minkštas, ir sunku.Ji yra lengva adsorb ant stiklo, stalai, durys, masažas kaklo, nugaros, juosmens ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Dydis: Aukštis 7.5 cm/3in, Skersmuo 6.5 cm/2.6, Gyvis 6cm/2.4

Svoris: apie 160g

Pakavimo Sąrašas:

1*siurbtukas masažo kamuolys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Žymos

kamuolys adsorbcijos atsipalaidavimo massager, nugaros masažas kamuolys, Meridian Kamuolys, Siurbtuko, Fitneso Kamuoliai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai