LED Paplūdimio Kamuolys Vandeniui Švyti Tamsoje Paplūdimio Kamuolys Su Nuotolinio Tvenkinys Dekoro Kamuolys Baseinas Kamuolys Pripučiamas Kamuolys 15.7 Colių

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.59 €10.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Kintama Šviesos

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ši Šviesa iki Paplūdimio Kamuolys yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, todėl jis patvarus ir tinka daug naudoja.Naudoti ją kaip apdaila arba imtis su jumis dėl jūsų, šalia beach kelionę.Tai puiki dovana šeimai, ir draugams, ir yra lengvai nešiojamas.Patinka žaisti su juo, dieną ar naktį su savo unikalų šviesos funkcija.

Specifikacija:

Gaminio Dydis:

Skersmuo: 40cm/15.74 colių

Pakavimo Sąrašas:

Paplūdimio Kamuolys*1pcs

LED šviesos vienetas*1pcs

Nuotolinio valdymo pultas*1pcs

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Vandeniui atsparus ir Patvarus: Tai LED paplūdimio kamuolys turi IP68 vandeniui reitingą, o tai reiškia, jis gerai dirba, vandens ar visų rūšių oras.Jis taip pat pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra stiprus ir atsparus nusidėvėjimui ir ašarų.

2.Plačios Taikymo: Mūsų LED paplūdimio kamuolys yra puikus baseinas šalys, vasaros paplūdimio bashes, dieną arba vakare, parke ar kieme įvykių.Su savo universalus pobūdį ir galimybę sukurti įdomią atmosferą, pakelti bet rinkti į kitą lygį.

3.Lengvas naudojimas: Tai LED paplūdimio kamuolys yra puikus šalims, pool žaidimus, ar apdailai.Jis turi 16 spalvų ir 4 rūšių pasirinkti, ir ji gali būti valdoma nuotolinio valdymo pulteliu.Tiesiog įjunkite LED šviesos, lengva valdyti, ir mėgautis spalvinga švyti.

4.Nuostabi Dovana: Tai LED paplūdimio kamuolys bus apšviesti naktį, ir suteikti jiems staigmena.Jis tinka gimtadienius, šventes, vakarėlius, etc.ir puiki dovana šeimai ir draugams.

5.Patogu Nešiotis: Su savo pripučiamos konstrukcijos ir lengvai naudojamas funkcijas, šis LED paplūdimio kamuolys yra puikus vežti ir saugoti, užtikrinti be rūpesčių švyti šalis.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai