Prakaitą Rankšluosčiu Jogos Prakaitą Rankšluosčiu Sporto Greitas Džiovinimas Ir Absorbentas Jogos Prakaito Mikrofibros Rankšluostį Sporto Paplūdimio Ir

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.35 €1.93

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Mikropluošto Audinys

Funkcija:

Quick-Dry

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šis prakaitą rankšluosčiu, yra patvarus ir skalbti svarbu išlaikyti jūsų kūno sausa ir patogi per treniruotes, ar kaip maudytis ir Mūsų Jogos Rankšluosčiai neblunka, yra pagaminti trukti ilgą laiką, ir gali būti plaunami, neprarandant kokybės.Jie pagaminti, kad išlaikyti jūsų kūno sausa ir patogi per treniruotes, tačiau jie taip pat gali būti naudojamas kaip maudymosi kostiumą ar paplūdimio rankšluostį.Puiki dovana draugams ar šeimos nariams, kurie naudojasi darbo ar veiklos lauke.

Specifikacija:

Medžiaga: dvipusis vilnos mikropluošto

dydis:

S: apie 40 x 80CM/15.8 x 31.5 colio

L: apie 76 x 152CM/29.9 x 59.8 colių

Pakavimo Sąrašas:

Treniruotės Rankšluostį*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Minkštumo ir Komforto: Mūsų sporto rankšluostį yra pagaminti iš mikropluošto medžiagos su unikaliu ilgaamžiškumą ir minkštumą.Tai nereiškia, patalpų plaukų ir dirginti odą, užtikrinti, jums patogiai ir be jokio vargo sporto salėje patirtis.

2.Aukščiausios Meistriškumo: treniruoklių salė rankšluosčiu tiksliai iškirpti ir susiūti, todėl nėra lengva nuimti siūlus.Jį galima sulankstyti į mažą dydį ir saugomi jūsų krepšyje ar kišenėje.Kraštai yra plokščias ir stora, užtikrinant, rankšluostis yra patvarus ir skalbti.

3.Tarnauti Ilgą Laiko: mikropluošto medžiaga mūsų sporto rankšluostį iš karto sugeria prakaitą, išlaikyti jūsų kūno patogiai per treniruotes.Jo super absorbentas ir greito džiovinimo funkcija užtikrina jums likti rewell-maintaineded.

4.Paprasta Vežti: - Ar jūs darote tai, jogos, plaukimo, ar maudytis paplūdimyje, šis rankšluostis gali būti naudojamas kaip sporto ir sveikatingumo rankšluosčiu, kad atitiktų jūsų poreikius, įvairioms progoms.Jis yra lengvas ir lengvai atlikti, todėl jūs galite liaukis krepšyje be pradėjimo laisvos vietos.

5.Kūrybos Dovana: Remti savo fitneso entuziastas artimuosius, kuriuos stebina juos su mūsų Sporto Rankšluostį.Mąstantis puiki dovana bet kokia proga, parodyti savo priežiūros ir meilės praktiškai.Išreikšti savo paramą jų sveikos gyvensenos tikslų.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai