20pcs Patvarus Veidrodis Mediena, Sienos Gipso Paprasta Viela Gipso Sidabro Nuotrauką Pakaba Savarankiškai Gręžimo Nerūdijančio Plieno Kabinti Meno

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: z11578
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.17 €6.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Medienos apdirbimo

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

paveikslų kabinimo

Modelio Numeris:

NĖRA

Prekės Pavadinimas:

TOOKIE


Aprašymas

Aprašymas:

【Patrauklus Dizainas】sidabro nerūdijančio plieno apdaila iš mūsų pakabos priduria, elegancija liesti į jūsų sienos.Švarus ir stilingas dizainas neturi atitraukti nuo grožio rodomas elementus, leidžiant jiems imtis centras etape.

【Patvarus ir ilgalaikis】Pagaminti iš kokybiško nerūdijančio plieno, mūsų pakabos yra pastatytas paskutinis.Patvarus medžiagos užtikrina, kad jūsų pakabos bus išlaikyti jų funkcionalumą ir išvaizdą net ir po ilgalaikio naudojimo, siūlanti patikimus paramos savo branginamų daiktų.

【Universalus Suderinamumo】Mūsų pakabos tinka įvairių sienelių tipų, įskaitant gipso, medžio, sienos ir gipso sienos.Šis universalumas leidžia jums lengvai pakabinti savo daiktus, įvairiose srityse jūsų namuose, nesirūpindami apie suderinamumą.

【Patikimas ir Tvirtas】Šie laikikliai yra suprojektuoti, kad atlaikytų svorį įvairių daiktų, suteikti ramybę, kad jūsų tauriųjų kūriniai bus saugiai laikomi vieta.

【Plačiai Naudojami】Su 20 pakabos įtrauktas į rinkinį, jūs turite daug galimybių pakabinti kelias nuotraukas, meno kūrinių, laikrodžiai, veidrodžiai, ir daugiau.Nesvarbu, ar norite sukurti galerijos sienos arba pristatyti vieną pareiškimą gabalas, mūsų pakabos suteikti lankstumo prisitaikyti prie jūsų norimą modelį.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Matmenys(apytiksl.):(L x W x H)85 x 70mm/ 3.35 x 2.76 colių

Pakuotė:

20 VNT. x nerūdijančio plieno kablys

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI

1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

PRISTATYMAS 1. Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Ten yra ne tik Kad/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė 3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.

REFOUND & KEISTIS

Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti, kad jūsų suknelė dydis atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dė: mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ----Užsakymo numerį ----vaizdo/vaizdo įrašo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai