Baltymų Milteliai Maišytuvas Maišytuvas Taurės Elektros Nešiojamų Butelį Kavos BPA Free su USB Įkrovimo 1200Mah,Mėlyna

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €24.00 €30.00

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

FGHGF

Talpa (l):

1L

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Premium vertė už pinigus: maišymo buteliuke yra pagamintas iš Tritan, kuri yra visiškai saugi kūdikiams klasės nuostatų, taip pat ir sudužti atsparūs.Neturi BPA.Naudoti kaip jums patinka!

Unikalus ir funkcinių akį traukiantis dizainas: Būti dėmesio centre su sūkuriniai-maišymo akinių!Su 650ml talpa daro tai puikus asistentas, savo treniruotes, siekiant padėti jums pasiekti tobulą kūno sudėjimą.

Insane 1 mėnesio naudojimo 2-valanda mokestis: Mėgaukitės metai, baterijos veikimo laikas su vienu mokestis (pagal tris kartus per savaitę, naudojimo modelį).Galingas variklis užtikrina nr. likusius gabaliukus (rezultatai gali šiek tiek sumažėti, kai mokestis yra mažas).

Lengva valyti: - Tiesiog supilkite į keletą šilto vandens sumaišyti su plovikliu, valdžią, maišyklė, ir voila, visi švarūs!IPX5 sertifikavimo leidžia išorinė dalis galima plauti.

dydis: 121 x 90 x 196mm

Medžiaga: Tritan

spalva: mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 x Purtyti taurė

1 x usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai