1Set Virtuvės Maisto Vakuuminio Gruntas Maišelį Sous Žiūrėk Maisto Užsklanda Saugojimo, Vakuuminio Pakavimo Krepšiai Virtuvės Reikmenys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €29.49 €47.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Cikuso

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Leidžia tiksliai kontroliuoti savo virimo temperatūra pasiekti puikių rezultatų.Jūs galite įdėti maistą, r maišą į vandenį tol, kol temperatūra 195°F / 194.0°F.

Naudojant vakuuminio sandarinimo sistema, vandens nebus sunktis į maišą ir dėmių savo maisto, todėl jūsų maistas yra vis dar saugus metu vandens vonioje.Naudoti vakuuminius maišus reiškia, kad šie maišeliai yra visiškai hermetiški, užtikrinti nuoseklų kepimo rezultatus ir išvengti plaukioja giliai skonio vonia.

Produktas buvo specialiai sukurta kanalų, kurie gali pašalinti deguonies, forma sandariai kliūtis, užkirsti kelią skonį ir išvengti gedimo ir degimo šaldiklio.

Vakuuminio sandarinimo sistema automatiškai pašalina orą iš maišo, ir tada naudoja šilumos sukurti hermetiški antspaudas užrakinti drėgmės ir oro apsaugoti maisto ir išlaikyti šviežumą.

Lengva naudoti.

Tiesiog pridėkite maisto maišelį, įdėkite atidaryti pabaigos į vakuuminio sandarinimo sistema, ir mašina bus ar poilsio-ištrinti visas oro prieš kuriant sandariai antspaudas.

spalva: balta

Medžiagos: PA+PE

Pakuotės Turinys:

3 x 28x500CM, vakuuminio pakavimo krepšiai

2 x 20x500CM, vakuuminio pakavimo krepšiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai