Automobilio Saulės Baterijos Saulės Srovelė Įkroviklis Nešiojamas Vandeniui Automobilių Papildyti Baterijos Energijos, Saulės Skydelis, Motociklus, Traktorius

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €22.57 €45.15

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Plotis:

12cm

Specialios Funkcijos:

saulės automobilio akumuliatoriaus kroviklį

Maksimalus Efektyvumas:

5W

Trumpojo Jungimo Srovė(Isc):

0.3 A

Maksimali srovė (impp):

0.5 A

Prekės Svoris:

400g

Darbinė įtampa(voc):

12V

Parama:

Dropshipping/Didmeninės

Elemento Aukštis:

1cm

Elemento Ilgio:

32cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Baterijos Apsauga: Mūsų Saulės Baterijos Kroviklis apsaugos priemones baterijas, prieš žiemos energijos nuostolių.Saulės plokštės sukurti ir išlaikyti optimalų krūvį, efektyviai užkirsti kelią žalos ir išplėsti baterijos veikimo laikas.

2. Energijos Vartojimo efektyvumui Padidinti: Patirtis efektyvus energijos panaudojimas mūsų 5W saulės baterijos kroviklis.Jis sumažina energijos suvartojimą ir užtikrina patikimą atsinaujinančios energijos šaltinis, užtikrinti ekologišką sprendimą.

3. Lengvas Montavimas: Mūsų Saulės Baterijos Kroviklis suteikia neslidūs tvirtinimo dirželis garantuoja, kad ji dėl bet kokių paviršių.Su lengvas montavimas ir srovelė priežiūra, tai puikus sprendimas visiems savo energijos poreikius.

4. Besiūliai Įkrovimo Patirties: Mūsų saulės baterijų įkroviklis efektyviai konvertuoja saulės energiją į ilgesnė baterijos veikimo trukmė.Smart komplektas, su neperšlampama dizainas ir pilną aksesuarų leidžia lengvai sumontuoti be įrankių.Tiesiog veidą saulė ir tegul įkroviklis atlikti darbą.

5. Universalus Saulės Baterijos Kroviklis: Niekada paleisti iš baterija apie savo kelionę.Ši saulės baterija, įkroviklis veikia su visomis įkrovimo 12v/24v akumuliatorius, todėl jis puikiai tinka automobilių, sedanų, sunkvežimiai, traktoriai, priekabos-nameliai, ir daugiau.

Aprašymas:

Mūsų Saulės Baterijų Įkroviklis efektyviai apsaugo bateriją žalos, o naudojant energiją efektyviai.Su neperšlampama dizainas ir tvirtinimo dirželis ant nugaros, saulės skydelis, jis puikiai tinka naudoti ant sedano.

Techniniai duomenys:

1. Elemento tipas: Saulės automobilio akumuliatoriaus kroviklį

2 .Didžiausias efektyvumas: 5W

3 .Darbinė įtampa(voc): 12V

4 .Trumpojo jungimo srovė(isc): 0.3 A

5 .Maksimali srovė (impp): 0.5 A

6 .Saulės skydelis dydis: apie 32x12cm/12.6x4.72 cm

7 .Taikoma tipas: visos įkrovimo 12v/24v baterijos

Pakavimo Sąrašas:

1pcs * Saulės skydelis

1pcs * Valdiklis

4pcs * Apvalios siurbtuko

1pcs * Lengvesnis

1pcs * Aligatorius įrašą

1pcs * Adapteris

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai