Mažas Oro Šildytuvas 500W Elektros Patalpų Šildytuvas Protingas Mini Šildytuvo Ventiliatoriaus Kompaktiškas Ramioje Asmens Stalas Šildytuvas Lanksti, Lauko

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.98 €7.11

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Mainų Dalies Numeris:

Elektriniai Patalpų Šildytuvas

OEM NO.:

Elektriniai Patalpų Šildytuvas

Specialios Funkcijos:

Elektriniai Patalpų Šildytuvas

Stilius:

Mygtuko Stilius

Šalis/Regionas Automobilių Gamyba:

KINIJA

Kitos Dalies Numeris:

Elektriniai Patalpų Šildytuvas

Dalys:

Asamblėja

Gamintojas Dalies Numeris:

Elektriniai Patalpų Šildytuvas


Aprašymas

Šis nedidelis oro šildytuvas yra idealus visiems, ieškantiems kompaktiško produktas, kuris gali suteikti šilumos visais aspektais.Jo mažas dydis ir padeda jam tinka bet kur ir pažangios temperatūros kontrolė užtikrina saugumą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Maži Oro Šildytuvas

Spalva: Sidabro, Aukso, Juoda

Produkto Svoris: apie 400g

Gaminio Dydis: apie 14.6 * 13 * 11.7 cm/5.75*5.12*4.61 cm

Įtampa: AC 220V

Galia: 500W

Šildymo Būdą: Kaitinimo viela šildymas

Kištukas: Europos standartas

Pakavimo Sąrašas:

1* Mažas Oro Šildytuvas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus Šildymas: Patirtis, šiltas ir jaukus priimti jūsų namų ūkiui, šis nedidelis oro šildytuvas, puikiai tinka greitai šildymo mažose erdvėse kaip vonios kambariuose ir miegamuosiuose.Jos efektyvaus šildymo sistema, todėl tai idealus, be jokių verslo ar kambarį, užtikrinti, patogus žiemą.

2.Lengva laikyti: Savo mažo dydžio ir grakščia laikysena būtų galima lengvai vietą ir patekti į bet kurį kambarį.Su savo erdvės taupymo dizainas, tai oro šildytuvas leidžia efektyviai saugojimo ir neužims daug vietos.Buvimo šilta ir išlaikyti savo namų stilingas su šiuo lengvai parduotuvėje oro šildytuvas.

3.Tylų Šiluma: Mėgstu saldžiai snausti su minkšta tonas šildomos šis Nedidelis Oro Šildytuvas.Ji veikia noiselessly ir skleidžia nėra ryškios šviesos, perspektyvus, ramioje ir tamsioje aplinkoje nenutrūkstamą ir ramus miegas.

4.Kokybės Šildymas: Mėgaukitės šiluma, kaip niekada anksčiau su šiuo protingas mažas oro šildytuvas pagamintas iš aukštos kokybės antipireno savybių turinčių medžiagų.Jo puikus šildymo sistema užtikrina maksimalų komfortą su saugių ir patikimų medžiagų, kurios garantuoja jums patogią gyvenamąją erdvę.

5.Visas Namas Šiluma: Šis nedidelis oro šildytuvas gali tolygiai paskirsto šilumą patalpų peržiūrėti, kurti subalansuotą šildymo efektas visą namą.Ji sušildo kiekvieno kampo savo kambarį be aklas konvekcija, teikti šiluma visais aspektais.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai