Atsparus vandeniui Laidus Riešutai Vandeniui Laidus Jungtys Kraštovaizdžio Vielos Jungtis Elektros Riešutai Kepurės LED Kraštovaizdžio 100 Vnt

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.70 €22.98

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Pakankamas kiekis: pakuotėje yra 100 vnt vandeniui laidus jungtys, pakankamai patenkinti jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius; lengvai lauko antspaudas elektros jungtys, gali būti taikomas prisijungti AWG #8 #22 laidai, ir tinka lauko elektros instaliacijos, drėkinimo vožtuvų ir landšafto apšvietimo programos; Pakankamas kiekis, kad atitiktų jūsų kasdienio naudojimo ir pakeitimo poreikius.

Gražus silikono hermetikas: tepalo dangtelis lauko elektros riešutai kepurės yra užpildytas su teise suma silikono hermetikas, kuris gali efektyviai apsaugoti nuo korozijos; Taigi jums nereikės nerimauti apie tai, praliejimo.

Platus naudoti: juoda atsparumas vandeniui jungtys yra taikomas kaip lauko ar elektros vielos kilpos, ir tinka ryšius, kai jie yra veikiami garų, vandens, kondensato ar dulkių.

Patikima kokybė: galite pakeisti ankstesnių vielos riešutai su šios kraštovaizdžio vielos jungtys kraštovaizdžio, laidų, ir vielos riešutai liks atsparus vandeniui su silikono jų viduje.

Lengva naudoti: juoda plomba elektros jungtis gali būti taikomas prijungti be laidų litavimas, ir ne elektros juosta, o ne priemonės yra reikalingos; Jūs galite tiesiog prijunkite laidus galvą į jungtis ir tada sukite jį, kad užbaigti diegimą.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

Dydis: apie 23x12mm

Pakuotės Turinys:

100 * atsparus Vandeniui laidus jungtys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos

kraštovaizdžio laido jungtis, elektros riešutai kepurės, vielos riešutai

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai