3D trimatis Kiyomizu Šventykla Popieriaus Skulptūra, Drožyba Modelio Mygtukai Popieriaus Kūrybos Lipni Drožyba Dovana Pažymi, Papuošalai W0Q1

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €17.61 €29.36

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Bloknotai


Aprašymas

Prabangus popierius skulptūra Kiyomizu Šventykla: Ši 3D popieriaus drožyba mygtukai yra teminius dėl garsaus Kiyomizu Šventykla Japonijoje, rodo išskirtinį architektūros ir unikalų stilių šventykla.Galite pasigrožėti pagrindinės struktūros šventyklos, pastoge, paviljonų ir parengti skulptūros, taip, jei jūs vežami į sceną, turtinga istorija ir kultūra.

Unikalus trimatis efektas: Tai pad " yra ne tik paprastas popieriaus lapą, jis kelia trimatis efektas per protingas lankstymo ir graviravimo technika.Jūs galite mėgautis grožiu iš kelių kampų.

Praktinių Padas dizainas: Tai Pad stalas leidžia jums sekti svarbius elementus, įkvėpimo ir užduočių elementus ir bet kuriuo metu.Nesvarbu, ar namuose, biure ar kelyje, visada galite naudoti lipni pastaba stalas gauti savo gyvenimo organizuotas.

Kruopštus rankų darbas: Kiekviena notepad yra kruopščiai rankų darbo, ir popieriaus drožėjai atidžiai graviruoti kiekvieną detalę, siekiant užtikrinti, kad kiekviena notepad yra unikalus meno kūrinys.Ar kaip surinkimo arba kaip dovana, jūs galite parodyti savo skonį ir meilės menui.

Graži ir patvari medžiaga: Ši 3D popieriaus iškirpti trimatis pastaba padas yra pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus medžiagų, siekiant užtikrinti, kad ji yra gražus ir patvarus.Ilgaamžiškumą popieriaus daro mygtukai gali atlaikyti išbandymą kasdieniniam naudojimui, todėl, kad jūs galite mėgautis ir naudoti jame ilgą laiką.

Produkto pavadinimas: 3D trimatis Kiyomizu Šventykla, popieriaus pjaustymo padėklas

Produkto svoris: 350g

Gaminio dydis: 8X8X4.5 cm /3.15X3.15X1.38 cm

Produkto spalva: Raudona, žalia, aukso

Lapų skaičius: 150

Komplektą sudaro: 1PCS3D trimatis Kiyomizu Šventykla popieriaus iškirpti pastaba lentelėje +1PCS akrilo lauke +1PCS boutique dėžutę

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai