Phalaenopsis Gėlių Lempos Dirbtinių Gėlių Filialas Šviesos Nešiojamosios Dirbtinės Stalo Gėlių Už Lango Vestuvių Namo Kambaryje Parduotuvė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z2845
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.02 €10.05

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Stilius:

Modernus Stilius

Temos:

Gėlė

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Šių Dirbtinių Phalaenopsis Žibintai nuo Smulkių Dekoro pagerins elegancija jūsų namuose.Turintys šiltų atspalvių LED žibintai, kurie atsispirti erosive jėgų, pavyzdžiui, vėjo, lietaus, ir smėlio.Šie žibintai suteiks bet kuri vieta, madingas touch naudojami kaip apšvietimo dizainas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Matmenys: (vidut.) 200cm/78.74 cm

su 10 žibintai

Pakavimo Sąrašas:

1* Dirbtinės Phalaenopsis Gėlės Styginių Šviesos(su 10 apšvietimas)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingi Papuošalai: Tai elegantiškas ir gražus Phalaenopsis filialas šviesos bus skolinti subtilus prisilietimas prie jūsų namo arba kieme.Jie puikiai tinka bet kokioje situacijoje, nes jie yra paprasta sulenkti ir formos.

2.Paprastas valdymas: Taupykite energiją ir pinigus su USB maitinimo režimas.Nėra baterijos, kurių reikalaujama, tiesiog prijunkite ir mėgaukitės gražus Phalaenopsis Filialas, Žibintai, lengva valdyti, bet kuriuo metu.

3.Sukurti Romantiška Atmosfera: Tegul šiltas ir jaukus šviesos tonas šių phalaenopsis filialas šviesos užpildyti savo erdvę, sukurti puikią atmosferą jums ir jūsų miłośnikiem brangina.Nuo stalo dekoro prie sienos papuošalai, šie žibintai padaryti kiekvieno kampo pakviesti ir romantiškas.

4.Atsparus vandeniui Turtas: Su mūsų Phalaenopsis filialas, žibintai, atlaiko vandens ir kitų veiksnių, sukurti gražią atmosferą tiek vidaus, tiek ir lauko vietose.Jie idealiai tinka ilgalaikio naudojimo, nes jie yra IP65 vandeniui, kuris saugo nuo smėlio, vėjo, ir lietaus žalą.

5.Platus Pritaikymas: Mūsų Phalaenopsis Filialas Šviesos bus gyvinti savo šventės.Šie žibintai sukurti šventinę nuotaiką ir pridėti elegancija į bet kurią vietą, todėl jie puikiai tinka Kalėdoms, vestuvėms ir kitoms ypatingoms progoms.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai