Akrilo Kortelės Grabber Pagrindinių Grandinės Kreditinės Kortelės Kamščiatraukis bekontakčių Kortelių Rinkėjas už Keychain Kuprinė Kabinti

3 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.80 €1.49

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Metalo spalvos:

sidabrinė

Bauda ar Mados:

Mados

Kortelės Parinkiklis:

2x10cm/0.79x3.94in

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Formos\modelis:

Stačiakampis

Stilius:

Punk

Lytis:

Unisex

Medžiaga:

Metalo, Lydinys, Akrilo

Modelio Numeris:

Bekontaktis kortelių skaitytuvas

Suderinamumas:

Viskas Suderinama

Elemento Tipas:

Raktų Pakabukai

Prekės Pavadinimas:

Angelady

Metalų Tipas:

Vario


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Produkto Savybės:

Kai naudojate kredito kortelę, bankomatu, ar jus jaudina jūsų ilgi nagai buvo sužeisti?Dabar mes turime ilgą keychain kredito kortelės laikiklį, kad galite ginti savo ilgi nagai gerai, tiesiog paspauskite klipą ir įdėti jį dėl kredito kortelę.Įsitikinkite, kad grabber spaustuvai kortelės stipriai, ir palaikykite vaizdo įrašą, kaip jums traukite kortelę iš BANKOMATŲ.

Akrilo Medžiagos: Mūsų ilgai bekontaktis kortelės turėtojas "keychain", yra pagamintas iš tvirtos akrilo, kuri suteikia jums gera pajusti.Plastikiniai įrašą su guma padengti gali apsaugoti kortelę nuo pažeidimo.

Lengvas ir Nešiojamas: Labai lengvas ir lengvai atlikti, net jei tai užima mažiau vietos, jūs galite lengvai turėti savo raktų, kortelių laikikliai ar piniginės per Papildomų pagrindinių žiedas.Taip pat galite pakabinti jį į kišenę arba daiktų į kuprinę ar rankinėje.

Patenkinti Savo Skirtingus Poreikius: Mes turime įvairių spalvų kortelės griebtuvai jums pasirinkti iš.Ar jūs yra aistringai ar ramus, ar drąsus, kietas ar atsipalaidavęs, jūs galite visada rasti asmenybė, kad jums tinka.Akį traukiantis spalvų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi.Paprastas ir stilingas, labai tinka naudoti KASDIEN.

Puiki Dovana: kredito kortelės grabber su ilgai keychain gali būti naudojamas kaip puiki gimtadieniai, jubiliejai, vestuvės, Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena, Helovinas, Kalėdos ir kitų ypatingų įvykių savo mama, meilužis, mokytojo, draugo Dovana ar atlygis sau!

Techniniai duomenys:

Spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga: Lieti,Akrilo

Kortelės Parinkiklis: 2x10cm/0.79x3.94in

Kiekis:1pc

Komplektą Sudaro:

1x Kortelės Grabber

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų dydį, dėl rankinis matavimas.

Spalva gali būti šiek tiek skirtumas dėl skirtingų monitorių.

Pirkėjas
2023-12-01
JOLIE
Pirkėjas
2023-12-27
Į viršų
Pirkėjas
2023-12-27
Į viršų

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai