1pc Kūrybos Juokingas Šuo, Katė Keychain Derliaus Mielas Įdomus Taurę paketų prižiūrėtojų raktinę Raktų pakabukai Animacinių filmų Populiarus Už Maišą Pakabukas Aaccessories Dovana

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.26 €0.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Formos\modelis:

Gyvūnų

Suderinamumas:

Viskas Suderinama

Metalų Tipas:

Cinko lydinys

Bauda ar Mados:

Mados

Elemento Tipas:

Raktų Pakabukai

Medžiaga:

Metalo

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Lytis:

Unisex

Modelio Numeris:

key chain pakabukas

Metalo spalvos:

Sidabro Padengtą

Stilius:

madinga


Aprašymas

Aprašykite:

spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Akrilas

Svoris: 5 g

Matmenys: A:3.5*3.6 cm /1.37*1.41 cm;

B:4*3.2 cm /1.57*1.25 cm;

C:4.2*3cm /yra 1,65*1.18 cm;

D:3.3*3.8 cm /1.29*1.49 cm;

E:3.9*3.9 cm /1.53*1.53 cm;

F:3.6*3.9 cm /1.41*1.53 cm

1. Retro mielas dizainas: Šį taurę kačiukas keychain priima retro dizaino elementais, su cute formą, suteikiant žmonėms įdomus jausmas.Ar pakabinti ant maišelį arba naudoti d kaip key chain, jis bus įtraukti į jūsų reikmenys.

2. Akrilo medžiaga-keychain yra pagamintas iš akrilo medžiagos, kuri turi aukštą skaidrumo ir ilgaamžiškumą.Ji yra glotni ir švelni, patogiai , nėra lengva deformuoti, ir dėvėti.

3. Daugiafunkcinis naudojimas: Šis mažas keychain ne tik galima naudoti d kaip key chain, bet taip pat gali būti pakabinti ant krepšių, piniginių, mobiliojo ryšio telefonų ir kitų daiktų pridėti stilingas papuošalas.Savo mini dydis yra lengva nešiotis, kurios jums gali suteikti patogumo ar ji yra naudoti kasdien arba keliauti.

Atsargumo priemonės:

1. Mes visi žinome, kad skirtingi kompiuteriai ekrano įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai yra tik jūsų nuoroda.

3. Mes galime priimti užsakymus iš sumaišytų produktų, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra

1pc keychain

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai