Korėjos Audinio Camellia Sages Moterims, Elegantiškas Gėlių Pearl Atvartas Smeigtukai Corsage Mados Vestuves Papuošalai, Aksesuarai

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.87 €4.79

Galimos Funkcijos


Specifikacija

CN:

Kinija

Lytis:

Moteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Sagės Tipas:

Sagės

Elemento Tipas:

Sagės

Stilius:

madinga

Formos\modelis:

Gėlė

Bauda ar Mados:

Mados

Metalų Tipas:

Cinko lydinys

Prekės Pavadinimas:

i-Remiel

Medžiaga:

Audinys

dydis:

5.5cm


Aprašymas

Korėjos Audinio Camellia Sages Moterims, Elegantiškas Gėlių Pearl Atvartas Smeigtukai Corsage Mados Vestuves Papuošalai, Aksesuarai

Dydis:5,5 cm

Pristatome mūsų išskirtinį surinkimo apdoroti, Camellia Sagės, skirtas pridėti elegantiškas prisiliesti prie bet kokios aprangos.Šie audinio gėlių žiedų konspektas korėjos mados, puikiai tinka moterims, kurie siekia sudėtingas ir stilingas aksesuaras.

Mūsų korėjos Audinio Camellia Sagės yra kruopščiai paruošta su dėmesį į detales, featuring gražus gėlių dizainas, kupiną moteriškumo ir žavesio.Kiekviena sagė puošia subtilus perlų, pridedant prabangos ir pagerinti savo bendrą vilioti.

Šių segių yra ne tik priedai; jie yra mados pareiškimą, kad pakelia savo stilių.Ar esate lankyti vestuves, vakarėlį, arba bet kokia ypatinga proga, tai sagės bus akimirksniu padidinti savo ansamblis ir padaryti jums išsiskirti iš minios.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šios sagės, yra patvarus ir ilgalaikis, užtikrinant, kad jie bus kartu su jumis į daug madingų nuotykius.Saugų pin uždarymo leidžia lengvai pritvirtinti prie bet kokios aprangos ar aksesuarų, todėl jie universalus ir tinka įvairių šukuosenų formavimo funkcijos.

Su mūsų korėjos Audinio Camellia Sagės, jūs galite išreikšti savo individualumą ir demonstruoti savo nepriekaištingą skonį.Šie madingi papuošalai priedai yra mylimas trendsetters visame pasaulyje, ir dabar jie gali būti jūsų taip pat.

Don ' t miss out galimybę savo šių būtina turėti sagės, kad sujungti elegancija, stiliumi ir kokybe.Parduotuvė dabar ir mėgstu vilioti mūsų korėjos Audinio Camellia Sagės.

Pirkėjas
2023-10-29
Man nepatinka, kad tai yra labai daug.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai