Madingas Ausų Papuošalai Lydinio Medžiagos Pakabučiai Unikalus Ausų Smeigtukai Šalies 40GB

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.80 €1.21

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Formos\modelis:

Geometrinio

Stilius:

Biuras/karjera

CN:

Kinija

Auskarai Tipas:

Stud Auskarai

Bauda ar Mados:

Mados

Lytis:

Moteris

Elemento Tipas:

Auskarai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Metalo

Metalų Tipas:

Cinko lydinys

Prekės Pavadinimas:

Angelady


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Išsiskirti su šiais angelo sparnu auskarai.Meistriškai išskirtinį meistriškumą, šie auskarai funkcija full diamond sparno dizainų, kurie prideda touch sudėtingumo prie bet kokios aprangos.

Pagamintas iš kokybiško lydinio, šie auskarai yra ne tik patvarus, tačiau taip pat ir lengvas, užtikrinant patogų dėvėti patirtis.Sudėtingas detales ir poliruoti apdaila daro juos unikalus, idealiai tinka tiems, kurie vertina gražūs papuošalai.

Skirtas moterims, kurie nori pristatyti savo šių angelo sparnu auskarai yra būtina turėti aksesuaras.Ar esate lankyti oficialų renginį arba tiesiog vyksta apie savo kasdienį gyvenimą, šie auskarai papildys bet apranga ir pridėti jutiklinio elegancija.

Atsitiktinis formaliojo kartų, tai universalus auskarai gali būti dėvimi įvairius parametrus.Suporuoti juos su paprasta marškinėlius ir džinsus už kasdienio išvaizdą, ar suknelė juos su elegantiška suknelė už ypatingą naktį.Šie auskarai tikrai padaryti pareiškimą, kur jums eiti.

savo vidinį angelas ir tegul šie angelo sparnu auskarai būti simbolis jūsų grožį.Su savo unikalaus dizaino ir dėmesį į detales, jie domu dovana sau ar tą ypatingą žmogų.Pridėti jutiklinio rafinuotumą į savo papuošalų kolekciją su šių gražių auskarų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Alloy

Dydis: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1 Pora Auskarai

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai