1PC Vaško Antspaudas Stamp Žodžiai Derliaus Sandarinimo Vaško Antspaudų Sveiki Naujųjų Metų Ovalo Nuimamas Žalvario Galva Sandarinimo Antspaudas su medine Rankena

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.27 €8.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Papuošalai Išvados

Medžiaga:

Metalo

Kilmės:

Žemyninė Kinija

CN:

Kinija

Prekės Pavadinimas:

Beebeecraft


Aprašymas

VAŠKO ANTSPAUDAS STAMP OVALAS DYDIS: Žalvaris sandarinimo galvos dydis: 0.79"x 1.18"(2cm x 3cm); galvos vidinis skersmuo 0.28" /(7mm).Iš viso vaško antspaudas ilgis: 3.54"/(9mm).Pakuotė: 1 x širdį vertus vaško antspaudas stamp galvos + 1 x medinė rankena (Nr. vaškas yra komplekte).

ŠIRDIES VAŠKO ANTSPAUDAS MODELIS: Ši ranka vaško antspaudas unikalaus dizaino pareikšti savo geriausius linkėjimus ir padėką savo draugams ir šeimos nariams.

VAŠKO ANTSPAUDAS STAMP: Vaško antspaudas stamp nuimamas, yra pagaminti iš medžio rankena ir žalvario, tvirtas ir kietas, anti-rust ir colorfast, sklandžiai ir blizga, aišku, leidyklos, lengvai valomas, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo

NUIMAMAS ŽALVARIS SANDARINIMO GALVUTĖ: Sandarinimo vaško antspaudas galva yra lengva pakeisti ir įdiegti pakeitimo. 7mm vidinis dydis tinka visų rūšių rankena CRASPIRE Parduotuvėje.

PLATUS PASKIRTIS: Sandarinimo vaško antspaudų tinka vestuvių, vokas, kvietimai, vyno pakuotės, dovanų pakavimo, atvirukai ir kt.Puiki Kalėdinė Helovinas, Padėkos šalis dovana draugui ar šeimos nariui.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai