Nešiojamų Žaidimų Selektorių ABS Žaidimas Paleidimo Plastiko Žaidimo Paleidimo Žingsnis Atgal į Laiko, montavimo Amiga500 Mini Patvarus 41QA

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €18.85 €23.56

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Suderinamos Prekės/Modelis:

NĖRA

Aksesuarai Tipas:

Adapteris

Prekės Pavadinimas:

BGEKTOTH

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

Iš naujo atrasti aukso amžius žaidimų su Amiga500 Mini žaidimas paleidimo!Panardina save nostalgias grafikos ir garso.

Šis Mini yra kompaktiškas padarinys klasikinio namų kompiuterį, kad tiksliai kopijuoja tiek originalus Amiga500 ir itssuccessor.

Skirta žaidimų entuziastai ir retros žaidėjai, kad Amiga500 Mini suteikia puikias kontrolės metodus, skirta 2 pelės mygtuką ir naujai sukurtas 8 mygtuką patikslinta paraiškų gamepad.USB PC klaviatūros dar daugiau authentics patirtimi.

Nesvarbu, ar esate reliving savo vaikystės prisiminimus arba pristato naujosios kartos į stebuklų retros žaidimų, Mini yra puikiai tinka tiek vienas asmuo, žaisti ir multiplayer įdomus.Rinkti savo draugą ir šeimos valandas, pramogų ir draugiškas varžybas.

Patirtis patogumui su Žaidimo Selektorių.valdymo ir žaisti savo mėgstamus žaidimus, niekada nebuvo paprasčiau.Modernizuotos, kad AGSversion ir mėgautis besiūlių naujinimus patobulintą žaidimų patirtis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Pakuotės dydis: 10x14cm/3.9x5.5inch

Standartas: Maitinimo laidas atjungtas/Maitinimo laidą

Komplektą Sudaro:

1xGame Paleidimo

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai