Rūko Nemokamai Plaukimo Akiniai Electroplated Anti-Rūko Plaukimo Akiniai Baseinas Akiniai Aiškiai Matyti, Reguliuojamas Silikono Nardymo Akiniai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.87 €9.80

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Patirtis, aišku, viziją su mūsų Ne Nesandarus ir Anti-Rūko Plaukimo Akiniai!Pagamintas su soft fit silikono, jie dėvėti ir įbrėžimams atspari.Patogioje sagtis konstrukcija užtikrina, patogiai valandų baseinas.Puiki dovana Kalėdų, Helovinas, Padėkos, gimtadieniams ir kitoms progoms!

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Anti Rūko Plaukimo Akiniai

Medžiaga: PC silikono

Gaminio dydis: Maždaug 18cm/7in pločio

Specifikacijos: A (moonlight balta), B (naktį juoda), C (sweet pink - permatomas), D (moonlight balta - skaidri), E mėnesiena balta - galvanizavimo), F (naktį juoda - galvanizavimo)

Taikoma: Unisex

Paketas, sąrašas:

Anti Rūko Plaukimo Akiniai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Crystal Clear Akyse: Mūsų Ne Nesandarus ir Anti-Rūko Plaukimo Akiniai funkcija advanced vandeniui veidrodį ir anti-rūko danga technologija užtikrina krištolo skaidrumo viziją net ir sudėtingiausiomis sąlygomis, todėl galite plaukti su savimi.

2.Aukštos kokybės Medžiaga: Naudojant aukštos kokybės silikono medžiagos, šių anti-rūko plaukimo akiniai užtikrinti saugų ir patogiai aplink akis.Atsisveikinti su akių spaudimą ir išlaikyti vandenį aiškiai plaukti.

3.Profesinės Danga: lęšio paviršius yra galvanizavimo proceso metu, todėl yra profesionalaus lygio nardymo danga, kad drabužiai-įrodymas, įbrėžimams atspariu, ir anti-rūko.Rekomenduojama pro plaukikai, narai, ir vandens entuziastai.

4.Pagerintas Komfortas: Šių anti-rūko plaukimo akiniai turi laisvai reguliuojamas ilgis ir patogi sagtimi dizainas, kuris leidžia jums reguliuoti sandarumą daugiau patogiai ir saugiai tinka.

5.Puikiai tinka Dovanų: Puikiai tinka asmeniniam naudojimui, ir kaip mąstantis dovana šeimai, kolegoms ir draugams.Mėgaukitės ištisus metus plaukti ir padovanok dovaną aiškios vizijos dėl Kalėdų, Helovinas, Padėkos, gimtadieniai ir kitos šventės.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai