Plaukimo Akiniai Moterims UV Apsauga apsauginiai Akiniai Vyrams Maudytis Didelis Rėmas Stiklines Vandens apsauginiai Akiniai Jaunimo plaukimo Akiniai Anti-rūkas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €4.85 €6.93

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

Akiniai

Rėmelio Spalva:

Rožinė

Modelio Numeris:

Plaukimo Silikoniniai Apsauginiai Akiniai

Lęšių Medžiaga:

Polikarbonatas

Sportas Tipas:

plaukti

Rėmas Medžiaga:

Silikono

Lęšių Spalva:

Aišku

Lytis:

Moteris


Aprašymas

Šie plaukimo akiniai yra sukurti taip, kad atitiktų jūsų individualius poreikius ir suteikti aiškią viziją po vandeniu.Juos lengva užsidėti ir sureguliuoti, ir ateiti su apsauginį dėklą, todėl juos lengva nešiotis.Ar mokate plaukti savo malonumui arba fitneso, šie akiniai yra puiki dovana sau ar savo artimuosius.

Savybės:

Medžiaga: Objektyvas: PC (Polikarbonatas)

Rėmas: PC (polikarbonatas)

Objektyvas: Silikonas

Veidrodis dirželis: Silikoninis

Spalva: perlų balta (ne implantavimas), perlų balta (dengimo),

Rožinė svajonė (galvanizavimo), kietas juodas (galvanizavimo), spalvinga raudona (galvanizavimo)

Dydis: 14.5*6.5 cm/5.71*2.56 į

Pastaba: yra anti-rūko sluoksnio viduje, plaukimo akiniai, prašome ne sunaikinti juos su savo rankas, popieriaus arba rankšluostį

Produktų Sąrašas:

Suaugusiųjų Plaukimo Akiniai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Platus kampas ir Aišku, Viziją: Tai didelis rėmas plaukimo akiniai leis jums mėgautis laisvo plaukimo patirti ir pamatyti aiškiau vandens.Jie pašalinti akluosius taškus ir teikia plataus kampo visą matymo lauką, todėl jūs galite plaukti toliau ir tyrinėti daugiau.

2.Platus Taikymas: Jūs galite pasirinkti bet kokios spalvos jums patinka iš įvairių variantų.Šios didelės kadrų plaukimo akiniai tinka visiems žmonėms, nesvarbu, tavo lyties ar amžiaus.

3.Lengva užsidėti ir sureguliuoti: ilgis veidrodis dirželis ant abiejų pusių galima reguliuoti, kad tilptų įvairių galvos circumferences, todėl nėra lengva atlaisvinti ir patogūs dėvėti.

4.Nuostabus Siurprizas: Tai didelis rėmas plaukimo akiniai yra mąstantis ir praktiška dovana bet kam, kas mėgsta maudytis.Nes jūs rūpintis savo pomėgius ir sveikatos, jie bus meilė šią staigmena Helovinas, gimtadienis, Padėkos, Kalėdų ar bet kokia kita ypatinga diena.

5.Patogu nešiotis: Tai didelis rėmas plaukimo akiniai yra lengvi svorio ir kompaktiško dizaino.Jūs galite lengvai pasiimti su savimi į bet kokią kelionę ar nuotykių.Jie jums sklandžiai ir maloni plaukimo patirtį, be vandens arba rūko trukdžių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai