Žaidimų Valdiklis Ekrano Laikiklį Universalus Gamepad Organizatorius Stovo Akrilo Stendas Žaidimas Organizacijos Reikmenys, skirti Patalpų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.39 €4.58

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Suderinamos Prekės/Modelis:

GARO

Aksesuarai Tipas:

Valdytojas, savininkas

Prekės Pavadinimas:

Rondaful

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Tvarkykite Savo Žaidimo Setup: Supaprastinti ir declutter jūsų žaidimo erdvėje su mūsų žaidimų valdiklis laikiklį.Suderinamas su dauguma valdiklių rinkoje, ji suteikia lengvą prieigą ir patogumui.

2.Lengvas Įrengimas: - Su galimybe prijungti jį prie sienos arba naudoti dvipuse juosta, šis žaidimų valdiklis turėtojas užtikrina, lengvas ir patogus laikymas.Atsisveikinti su netvarkinga žaidimo erdvėse.

3.Patogiai Tvarkyti: Racionalizuoti savo žaidimų patirtis su šiuo praktinių žaidimų valdiklis laikiklį.Ji leidžia lengvai ir patogiai rodyti savo valdikliai, todėl jis puikiai organizuoti savo žaidimo kambarys.

4.Tvirtas ir Patvarus: Šis žaidimų valdiklis ekranas turėtojas yra pagaminti iš 4mm storio akrilo medžiagos, kurios yra stiprus ir ilgalaikis.Jis turi sklandžiai kraštai, kad išvengti įbrėžimų ir žalos jūsų valdiklių.

5.Universalus ir Stilingas: Šis žaidimų valdiklis turėtojas stovėti, gali būti naudojama daug kartų, pvz., žaidimo kambariai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, tyrimai, ir parduotuvėse.Ji sukurta, kad tilptų dauguma valdikliai ir pagerinti išvaizdą jūsų žaidimo setup.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Universalus Žaidimų Valdiklis Turėtojas

Medžiaga: Akrilas

Galimos spalvos: juoda, skaidri, balta

Bendras dydis: apie 9.8*8.3*5.9 cm/3.9*3.3*2.3 į

Storis: apie 4mm

Pakavimo Sąrašas:

1 X Akrilo Žaidimų Valdiklis Turėtojas

2 X dvipusės juostos

2 X varžtai

2 X plėtimosi vamzdelis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai