Apsaugos Rinkinys, Skirtas Garo Denio Priimančiosios Manipuliatorius Mygtuką Lipdukas Dulkėms, Dulkių Plug Rokeris Silikoniniai Dangteliai, Garo Denio Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.46 €7.40

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Suderinamos Prekės/Modelis:

GARO

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Garo Modelis:

GARŲ KABINOJE

Aksesuarai Tipas:

Dulkių Ju

Prekės Pavadinimas:

TECTINTER


Aprašymas

Skelbimas:

45W USB C Tipo Greitas Įkroviklis

Įkroviklis turi plačias suderinamumo, gali imti savo Steam denio/Switch/OLED/, Mobiliuoju telefonu, planšetiniu kompiuteriu, ir " MacBook ect....Ji gali visiškai pakeisti originalaus įkroviklio, paramos žaisti Jungiklis games on didelis tv neturi galios nutraukti ar ekrano juodas nerimauti.Taip pat parama mokestis Garo Denio konsolės, žaisti žaidimus TELEVIZORIAUS ekrane,mėgautis didesnį ekraną.

Skaidrios TPU Case For Garo Denio

Pagamintas iš TPU minkštos gumos medžiagų, be kvapo, odos draugiškas liesti, lengvai patalpinti ir ardyti.Iš visų pusių apsaugos jūsų įrenginį nuo smūgių, įbrėžimų, ir lašai.Yra oro angos ant nugaros ir viršuje atveju, nereikia nerimauti dėl perkaitimo.

4pcs/8pcs Elastinga Apsaugine Kreiptuką Guminis Žiedas

Gynėjas žiedai yra iš esmės kreiptuką, tokias kaip Garo Denio / Xbox / PS4 / PS5 / Jungiklis Pro/ ROG Ally žaidimų konsolės ir pan.Jis pagamintas iš aukštos kokybės silikono elastingumo, kuris gali apsaugoti kreiptuką geriau, ir apsaugo nuo kreiptuką nuo braižymo ir dažų nuostolių, sumažinti susidėvėjimas požiūris į išvaizdą.

Screen Protector, Garo Denio Konsolės

Mūsų grūdintas filmas metu naudojame aukštos kokybės anti-static adsorbcijos filmas, lengva adsorb valdiklio ekrane.Mes atnaujinti procesą technologijas, kad visas stiklas daugiau plokščių.Tai gali padaryti jūsų konsolės ekrano šviesos pralaidumas didesnis, net jei naudoti konsolės ilgą laiką, tai gali padaryti jūsų akys nėra lengva nuovargis, geriau apsaugoti akies regėjimas.

Aprašymas:

Lengvas būdas Apsaugoti

Tai lengvas būdas apsaugoti savo Steam denio s trackpads, rankena mygtuką, thumbsticks ir vidinius komponentus nuo dulkių ir pažeidimų.

Trackpads Odos

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, galite naudotis trackpads tuo pačiu apsaugo juos nuo nešioti ir pagerinti jausmas jūsų touchpad.

Atnaujinta Thumbstick kepurės

Pagamintas iš laidžios silikono, galite naudotis būtent thumbstick tai gyro, kartu apsaugant thumbsticks iš nusidėvėjimui.

Dulkių Kištukai

Pagamintas iš aukštos kokybės, patvarus ir ekologiškas silikono medžiaga, kad gali palikti savo ausines ir įkroviklį prieigos aiškus ir saugus nuo korp, dulkes ir nešvarumus.

Šilumos Ventiliacijos Dulkių Ju

Pagamintas iš PVC plastiko, veiksmingai sumažinti žalą jūsų Garų Kabinoje sumažinti dulkių į vidinį komponentai.

Pakavimo sąrašas:

2*Dulkių Filtras

6*Apsaugoti Lipduko

4*Silikoninis Dangtelis

2*Ausinės Dulkių Plug

2*Įkrovimo Lizdas Dulkių Plug

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai