RV Dušo Kampas Baras Teleskopinis Saugojimo Lazdele, tualetinių reikmenų Laikymo Reguliuojamas Kampe Lentynos, Baras Kemperis Kelionės Priekaba RV Priedai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €8.51 €17.02

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Ieškote RV dušo kampas juostą, kuri telpa ankštose erdvėse, pavyzdžiui, RVs ir kemperiais?Ieškoti ne toliau!Mūsų produktas yra puikus ilgalaikiam naudojimui ir gali būti naudojamas tiek jūsų RV ' s dušo kampe ir šaldytuvas.Geriausias iš visų, nereikia profesionalius įrankius, todėl sąranka vėjas!

Specifikacija:

Pavadinimas: RV Dušo Kampe & Baras, Šaldytuvas

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Bagažo ilgis: 31.6 cm~57.5 cm/12.44 per~22.63 cm

Pakavimo Sąrašas:

1*RV šaldytuvas reguliuojamas strypo

2*dvipusė juosta

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Organizatorius: Šis RV dušo kampas juosta leidžia jums saugoti savo daiktus, patogus ir prieinamoje vietoje.Jis tinka mažoms erdvėms, pavyzdžiui, RVs, kemperiai, ir kateriai, kad reikia optimizuoti laikymo vietos ir išvengti netvarkos.

2.Atsparus vandeniui ir Rūdžių Įrodymas: Mūsų RV dušo kampo juostelė yra pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra puikus, vandens ir rūdžių įrodymas funkcijų.Jis yra tvirtas ir patvarus rėmas, kad nėra deformuoti arba snap lengvai.

3.Plačiai Naudojamas: Dėl įvairių interjero maketus, mūsų RV Dušo Kampas Juosta teikia prisitaikyti saugojimo galimybes.Ji atitinka įvairiais tikslais ir suteikia papildomų saugojimo galimybių virtuvės, spintos, RV šaldytuvai ir sandėliavimo lentynos.

4.Reguliuojamas Dydis: Jūs galite reguliuoti ilgis šio RV dušo kampas juostą iš 31.6-57.5 cm/12.44-22.63 cm, kad tiktų skirtingų erdvių ir poreikius.Ji yra paprasta sukurti ir imtis žemyn, jokios žalos jūsų sienų ar plytelių.

5.Lengvas Montavimas: atsisveikinti su sudėtingų įrenginių su RV Dušo Kampas Juosta: nėra gręžimo, nr. profesionalius įrankius reikia.Tiesiog naudoti dvipuse juosta įtraukta ir lengvai pridėti papildomų saugojimo jūsų RV dušas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai