6 Gabalus Bungee Laido Kabliai J Formos Kabliukai Patvarus Baidarių Tvirtinimo Kabliai Irklinės Valtys Irklas Lentos Valtis, Kanoja

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Mūsų J-formos kabliukai baidarės yra puikus vandeniui ir universalus aksesuaras savo kitą nuotykį.Su pakankamai kiekius ir dizainą, kuris tinka labiausiai sraigtai ir varžtai (nepridedami), šis universalus įrankis yra būtina turėti bet baidarių sporto entuziastas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: baidarių J-formos kabliukai

Medžiaga: ABS

Svoris: apie 5g/vnt

Spalva: juoda, pilka

Produktų Sąrašas:

Baidarių J-formos Kabliukai x 6

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsparus vandeniui: Su didelio stiprumo dizainas sukurtas iš tvirtos, vandeniui medžiagų, mūsų baidarių kabliukai užtikrina geresnį stabilumą jūsų kajako.Pagamintas iš patvaraus ABS atsispirti įbrėžimų, jūs galite pamatyti mūsų burr-nemokamai kabliukai išlaikyti savo baidarių saugus, bet oro sąlygos.

2.Lengva Naudoti: Mūsų J-formos kabliukai yra projektuojami su 7mm skersmuo ir vidutinio dydžio 45mm ilgis ir plotis 20mm.Jie gali būti lengvai įdiegtas su dauguma sraigtai ir varžtai (nepridedami), todėl tai puikus pasirinkimas jūsų baidarių poreikius.

3.Universalus Priedas: Šių tvirtinimo kabliukai gali būti naudojami siekiant apsaugoti jūsų elementai, pritvirtinti baldakimu, ar rig amortizavimo sistema jūsų kajako.Jie taip pat puikiai tinka sukurti denio linijos ar saugoti, kai kurie elementai dėl savo valtis.

4.Įvairūs Scenarijai: Su mūsų J-formos, buriavimui, kabliai, užtikrinti savo baidarių ar kanojų pavara yra vėjas.Būtina turėti jokių nuotykių ieškotojas, kemperis, ar vandens sporto entuziastas.

5.Turtinga Teikiančios: Įrengtas su tvirta konstrukcija, mūsų J-formos švartavimosi kabliai ir užtikrinti maksimalią saugą gabenimo ir laikymo metu.Su 6 gabalus į kiekvieną paketą, pataisyti jūsų baidarių tvirtai ir gauti pakankamai kiekiai naudoti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai