Išaugę Nagų Kirpimo Priedai Ir Manikiūro Įrankių Storio Nagai Nipper Krašto Pjovimo Žoliapjovės Odelės Žirklės Pedikiūro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z202433
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €3.83 €5.46

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Medžiaga:

Nerūdijančio Plieno

Tipas:

Šunys

Elemento Tipas:

Nailclippers


Aprašymas

Išlaikyti jūsų nagai tvarkingas ir netvarkingos su mūsų Nagu Cutter!Lengvai sumažinti savo nagus be baimės kenkia jūsų pirštų ar trukdymo pjoviklis.Jis jaučiasi gerai, naudoti ir lengva valyti.Atsisveikinti su dantytų briaunų ir sveiki švariai supjaustyti nagus su mūsų Nagu Cutter.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Nerūdijančio plieno U-formos tiesiai žirklės

Svoris: 40g

Gaminio dydis: 12.3*8,5 cm/4.84*3.35 cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas + klijai

Pakuotės: Lizdinė plokštelė kortelės

Kokios patarimai:

1. Dėl šių priežasčių monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, gali būti nežymūs spalvų skirtumai nuotraukų iš kai kurių produktų.Spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai

Paketas, Sąrašas:

Nagų Žirklės*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Lengva kirpti nagus su aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Šie nagų žirklės pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir sklandus pjovimo patirtį.

2.Patogus Apdaila: lenktas, sklandžiai, ir ergonomiškas dizainas mūsų nagų žirklės leidžia lengvai ir patogiai apipjaustymas.Vidutinė alkūnė atitinka gamtos kreivė savo nagų, užtikrinant pirštais nebus sužeistas naudojimo metu.

3.Ilgai Išliekantis Aštrumas: Su tvirta pavasario dizainas, mūsų nagų žirklės lengvai sumažinti perteklių nagų įrašus ir nebus kada nors gauti įstrigo.Rafinuotas priedai ir didžiosios medžiagos užtikrina ilgalaikį naudojimą, neprarandant jų tikslumo.

4.Lengva Operacija: Išpjauti jūsų nagai su lengvai ir tiksliai dėka patogiai, non-slip gumos rankena mūsų Nagų Žirklės.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, jis jaučiasi gerai ir mažina nuovargį, teikia komfortą ir naudojimo metu.

5.Padidinti Jūsų Manikiūro Žaidimas: reguliuojamo pjovimo leidžia jums koreguoti sandarumą Nagų Žirklės.Priežiūra ir keitimas, lengvas varžtas reguliavimo ir išardymą.Lengvas valymas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai