8 VNT Baseinas, Vandens Puodelį Saugojimo Baseinas Kabinti Alaus Turėtojas Nešiojamų Rėmas Nuimamas Akių Gėrimų Krepšelio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €20.61 €29.44

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

8 VNT Baseinas, Vandens Puodelį Saugojimo Baseinas Kabinti Alaus Turėtojas Nešiojamų Rėmas Nuimamas Akių Gėrimų Krepšelio

Plastikinių Vandens Puodelį Kabinti Turėtojas Konteinerių Kablys Virš Baseinas Pusėje Gėrimų Gėrimų, Alaus, Sandėliavimo Lentynos, Gali būti pakabinti ant turėklų, lauko baseinas.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Mūsų Vandens puodelių Laikikliai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra sveikos, tvirtos, ir nėra lengva išnyks.

Lengva Naudoti: Šis Baseinas Gėrimo Laikiklis gali būti lengvai pakabinti bet kur jums patinka, ir jūs neturite jaudintis dėl išlieti savo gėrimo karpymas jį ant baro baseinas.

Unikalus Dizainas: taurė Kabinti Stovo Baseino yra puikus dydžio už jūsų patogu vežti.

Platus Taikymas: Šio Baseino Puodelio Laikiklis gali būti naudojamas virš žemės baseinai, vonios, namų, vonios kambarys, viešbutis, restoranas ar kita vieta laikyti jūsų alus, gėrimai, žaislai, puodeliai, saulės, ir daugelio kitų straipsnių.

Puiki Dovana: baseino vonios kambario Aksesuarai yra praktiški ir ilgaamžiai jūsų vasaros ar rudens naudoti.Jūs galite siųsti juos į savo draugą, šeimos, kaimynas, ar kt.

Spalva:Mėlyna

Medžiaga:Plastikas

Dydis:8.1x7cm

Pakuotės Turinys:

8 * Vandens Baseine Čempionatas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai