Šuo Kalėdų Drabužius Santa Claus Pet Drabužiai Naminių gyvūnų Cosplay Kostiumai Šuo Padažu Prekes

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Pet Products
  • Produkto Kodas: z188519
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €6.31 €10.34

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

100% Medvilnės

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

CLH@8 Šuo Žiemos Drabužių Marškinėliai Santa Claus Pet Drabužiai Naminių gyvūnų Cosplay Kostiumai Šuo Padažu Prekių CLH@8

Aprašymas:

Savybės:

Švenčių ir Stilingas: Suknelė jūsų furry draugui žavinga Šuo Kalėdų Drabužių, featuring įvairių dizaino, įskaitant Santa Claus ir Kalėdų šalis temos.Šie komplektai yra puikus papildymas liesti atostogų dvasia, kad jūsų augintinio spinta.

Patogus ir Šiltas: Mūsų Šunų Žiemos Drabužių Marškinėliai yra pagaminti iš kokybės medžiagų, siekiant išlaikyti jūsų augintinė jaukus šaltuoju žiemos mėnesiais.Šie marškinėliai suteiks papildomą sluoksnį šilumos ir apsaugos nuo nepalankių oro sąlygų.

Įdomus Naminių gyvūnų Cosplay: Tegul jūsų augintinio prisijungti prie atostogų įdomus su mūsų Kalėdų Senelis Pet Drabužiai Naminių gyvūnų Cosplay Kostiumai.Šie kostiumai yra skirtos, kad jūsų furry draugui, atrodo kaip Kalėdų Senelio, pridedant žavinga ir švenčių palieskite, kad bet kokiai progai.

Kalėdos Šalis Pasirengusi: Dress up jūsų augintinio mūsų Raudona Kalėdų Drabužius ultimate Kalėdos šalies atrodo.Šie komplektai funkciją, stilingą dizainą ir yra puikus atostogų susibūrimai ar foto galimybes.Gauti savo augintinio pasiruošę švęsti stiliaus.

Atostogų Dėvėti Visi Augintiniai: Mūsų Atostogų Šuo Kostiumas Suknelė Kalėdų Dizaino, pritaikytas Drabužiai tinka šuniukai, mažas, vidutinio dydžio šunys, ir net kačiukai ir katės.Su įvairių dydžių, visų savo furry draugų, gali prisijungti prie šventinio įdomus ir ieškoti savo geriausius per atostogų sezoną.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė

Dydis,Ilgis,Krūtų,Kaklo

XS,20cm,32cm,26cm

S,25cm,38cm,30cm

M,30cm,42cm,32cm

L,35cm,48cm,ne didesnis kaip 36 cm

XL,35cm,54cm,42cm

Pastaba:

Dėl ekrano apšvietimo efektas, tikroji spalva produktas, gali būti šiek tiek skirtingi.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti dydis klaida.

Komplektą Sudaro:

1*Drabužius šunims (su Skrybėle)

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai