Gyvybės Medis Sienos Meno Metalo Sienos Menas Sienos Kabo Ženklas, Sodybos, Namo Sienos, Namo Miegamąjį Kambarį, Bažnyčios Papuošimai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namų Dekoras
  • Produkto Kodas: z1674
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €10.86 €21.72

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

MEDVILNĖS

Originalus:

No

Kilmės:

Žemyninė Kinija

2 funkcija:

Medienos Rėmo Geležies sienų Dekoras

Tipas:

PLAKATAS

Paramos Bazės:

Drobė

Stilius:

Modernus Stilius

Rėmas:

No

Dalykai:

ABSTRAKTUS

Formos:

Deimantas

Parama:

didmeninė/dropshipping

Modelio Numeris:

Gyvybės medis Sienos Menas

Technics:

Rankomis Dažyti

Funkcija 1:

Metalinės Sienos Meno Skulptūros Dekoras

3 funkcija:

Kambarį Bažnyčios Puošimas

Medžiagos Tipas:

Geležies


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Gražus Meno kūrinys: amžina gyvybės medis yra lapinės ir skleidžia savo šakas į dangų ir giliai kasti savo šaknis į žemę.Kai kurie paukščiai plaukioja šalia jo.Tai rodo, gražus gamtovaizdis, gamta ir siūlome jums galimybę mėgautis.

2.Patikima Medžiaga: Šio gyvybės medžio, sienos menas yra pagaminti iš perdirbtų geležies ir padengtas specialiai, stiprus ir tvirtas, lengvas ir patikimas, nėra lengva pertrauka ir rūdžių, suteikti jums su ilgalaikio naudojimo patirtį.

3.Tinkamas Dydis: skersmuo (metalas, medis priemones, 28 cm/11.02 cm skersmens, jo storis yra 0.8 cm/ 0.31 cm, užima mažiau vietos saugoti, taupyti savo problemų ir suteikti jums gerą nuotaiką.

4.Tuščiavidurės Konstrukcijos: metalo, medžio, sienų dekoras yra labai lengva įdiegti, nes metalo, medžio, pati yra tuščiaviduriai dizaino, galite pasirinkti tinkamą nagų pro mažas skylutes nagų dekoras ant sienos.Jei nenorite, kad sienos būtų pažeistas, taip pat galite pasirinkti tinkamą dydį dvipuse lipnia juostele, siekiant ją išspręsti.

5.Puiki Dovana: Tinka jaunavedžiams, draugams ir šeimos nariams, tai yra puikus dovanos namams, biuro, virtuvės, įvažiavimus, aikšteles ir kitas vietas.

Aprašymas:

Gyvybės medžio simbolis-amžinybės, kurių filialai ištiesk į dangų, o šaknys yra giliai įsišaknijusi į žemę.Kai kurie paukščiai plaukioja į dangų.Gyvybės medis simbolizuoja ryšį tarp dangaus & žemės ir amžinąjį gyvenimą.Šis kūrinys primena jums, kad gyvenimas yra jūsų pusėje.Jis suteikia galimybę mėgautis ir vertiname pobūdį, ir taip pagerinti savo kūrybiškumą, sveikatos ir gyvenimo kokybė.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas: Gyvybės Medis Sienos Menas

2. Ma terial: Ketaus

3. Dydis: Apie 28*28cm/ 11.02*11.02 į

Pakavimo Sąrašas:

1* gyvybės medis sienų dekoras

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek netikslumas, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2. Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, spalvos gali būti labai skiriasi nuo produkto, prašome suprasti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai