10 ml Anti Rūko Purškimo Akinių Lęšių Defogger Akiniai, Saugos Akiniai Slidinėjimo Bei Nardymo Kaukės, plaukimo Akiniai Švaresnis objektyvų valikliu

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.82 €5.87

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Mūsų Defogger už Akiniai yra puikus sprendimas tiems, kurie kovoja su foggy akinius arba akinius.Su mūsų modernizuotos nano " anti-rūko formulė ir unikalus purškimo butelis, dizainas, jums gali taikyti aiškią purškimo, kad jūsų lęšiai, aišku, net ir drėgnose arba drėgnose sąlygose.Nesvarbu, ar jūs ketinate maudytis ar džiaugtis ryto kava, mūsų defogger gali būti naudojamas keliais scenarijais.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Anti Rūko Purškimo plaukimo Akiniai

Produkto specifikacijos: 10ml

Gaminio dydis: 1.3x1.3x12cm/0.51*0.51*4.72 cm

Produkto svoris: Apie 40 g

Produktų Sąrašas:

1*Anti Rūko Purškimo plaukimo Akiniai

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtos Anti-Rūko: Mėgautis savo aiškią viziją visą savo paplaukioti su mūsų Nano vandens pagrindu Anti-Rūko Purkštuvu.Su 24-valandą laiko-ilgalaikio poveikio, veiksmingai apsaugo nuo rūko iš sugerti ant lęšių.Ne daugiau neryškus matymas arba nuolat apliejimo.Tiesiog purškimo ir eiti.

2.Aiškiai Matyti: atsisveikinti su foggy plaukimo akiniai su mūsų revoliucinės Anti-Rūko Purkštuvu.Mūsų patobulinta nano formulė tirpdomos švelnus rūkas, kad apsaugo nuo rūko valandas.Tai ne-dirgina akis ir nepalieka žymių.Išlaikyti aiškią viziją nepriekaištingą šviesos pralaidumas, ir mėgautis sklandžiai povandeninių nuotykių.

3.Plaukimo Malonumą: Laikykite savo plaukimo akiniai rūko nemokamai ir mėgautis savo laiką po vandeniu su savo Anti-Rūko Purkštuvu.Specialiai aistringas plaukikai, mūsų ilgalaikį spray efektyviai apsaugo garinimo, užtikrinti aiškią viziją vandenyje.

4.Patogus Nešiotis: Paketas šį 10ml Anti-Rūko Purškimo plaukimo akiniai jūsų plaukti maišelį ir jį naudoti bet kur.Patogiai suprojektuoti su nešiojamų purškimo butelis, tai lengva taikyti, ir apsaugo nuo garinimo greitai.Lengvas ir lengvai atlikti, mėgautis aiškiai matyti kiekvieną kartą.

5.Platus Programos: Taikomos kelis scenarijus, pvz., plaukimo akiniai, galinio vaizdo veidrodis, akinius, ir žiemos slidinėjimo akiniai, siūlo patikimą apsaugą nuo garinimo, kad atitiktų jūsų individualius poreikius.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai