Motociklo Telefono Mount Motociklo Telefono Laikiklis, Reguliuojamas 360 Pasukti Motociklą, Dviratį, Telefoną Prijungti Mobilųjį Telefoną Turėtojas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €26.20 €43.67

Galimos Funkcijos


Specifikacija

dydis:

10.5x8.9x10.8 cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Svoris:

190g


Aprašymas

Kulka Taškų:

1.Didesnis Lankstumas: Patirtis neprilygstamą lankstumą, su mūsų Motociklų Telefono Mount ' s 360 rotacija ir lengvai perjungti pakrypimo kampą.Pasiekti, kad saldus žiūrėjimo proga puikiai tinka vaizdo skambučius ar programą, naršyti, su šiuo reguliuojamas laikiklio funkciją.

2.Tvirtai: Užtikrina saugų laikykite savo telefoną su labai stabilus Motociklo Telefono Laikiklis.Savo stora apkabos, anti-shake funkcija, ir įmonė atitinka jūsų automobilio oro angos išvengti atsitiktinio lašai ir ūgliai, užtikrinti, kad jūsų prietaisas lieka saugus ir patikimas vairuojant.

3.Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš visų aliuminio lydinio medžiagos, šis Motociklas Telefono stovas yra tvirtas ir patvarus.Silikono padas apsaugo jūsų telefoną nuo įbrėžimų ir ūgliai.

4.Šiuolaikinė Estetika: Naujo stiliaus su mūsų naujas Motociklo Telefono Mount dizainas.Savo supaprastinta forma ir aptakių linijų sukelti jausmą, technologijų ir šiuolaikinio grožio, kad papildo jūsų telefoną.Puikiai tinka rankų, transliacijos, vaizdo skambučiai, ir žaidimų.

5.Plačiai Suderinama: Šis Motociklas Telefono Kalno gali tilpti įvairių modelių telefonuose, ir laikyti juos saugiai į vietą.Nesvarbu, ar jūs norite žiūrėti vaizdo įrašus, skambinti arba naršyti su GPS, šis Motociklas Telefono Mount padarys jūsų gyvenimą lengviau ir patogiau.

Pristatome mūsų aukštos kokybės telefono laikiklis pagamintas su patvarių medžiagų.Priimti paprastų linijų, tai lengva įjungti ir anti-shake.Puikus dauguma telefonų, laikykite savo prietaisą saugiai, o jūs vairuojate, ar darbe.

Techniniai duomenys:

Gaminio Medžiaga: aliuminio lydinys, silikono

Produkto Svoris: 190 g

Gaminio Dydis: 10.5*8.9*10.8 CM

Produktų Sąrašas:

Motociklo Telefono Apsodas*1

Hex raktas *1

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai